Interesse om met mij te werken?

Laten we de mogelijkheden onderzoeken!

Wat houdt jou tegen om volledig Jouw Natuurlijke Zelf te Zijn?

Gedurende je leven kunnen er blokkades onstaan door bijvoorbeeld stress, belemmeringen, overtuigingen of onverwerkte emoties. Daardoor stroomt je levensenergie niet meer goed, wat vaak leidt tot fysieke, mentale of emotionele klachten.

Komt dit

je misschien bekend voor?

Dan komt er een moment in je leven dat je, misschien schoorvoetend, toegeeft dat je ‘daar wel een beetje klaar mee bent’.

Maar het kan ook zijn dat je eenvoudigweg een duidelijk en sterk verlangen voelt om meer jezelf te zijn en je unieke creatieve gaven opnieuw te ontdekken.

Ik luister naar jou

en help jou om jezelf te helen

Ja, je leest het goed: ik ben ervan overtuigd dat jij jezelf kan helen. Maar soms kan je daar wat hulp of ondersteuning bij gebruiken. En dan kom ik in beeld. Als jij dat wilt, begeleid en gids ik jou om jouw eigen innerlijke kracht en wijsheid terug te vinden. Samen zorgen we er op die manier voor dat jouw energie weer beter gaat stromen, en brengen we jouw body, mind en soul in balans. 

We werken op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Ik maak gebruik van natuur, sjamanisme en sound, die nauw met elkaar verbonden zijn. 

Naast mijn mentoring traject waarin ik jou op langere termijn begeleid en gids naar Natuurlijk Jezelf Zijn! bied ik ook losse sessies aan. En af en toe organiseer ik events voor kleine groepen.

Ieder mens is uniek. Wat voor de één goed is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Daarom stem ik ieder traject of sessie samen met jou af op jouw persoonlijke situatie. Ik hanteer daarom geen vast protocol. Ik zet al mijn beschikbare technieken, instrumenten en ervaringen in waar en wanneer nodig.

Een traject of sessie kan daardoor bestaan uit bijvoorbeeld mentorschap, intuïtieve begeleiding, sjamanistische healing, sound healing, geleide meditaties, reading, orakelkaarten of een combinatie van de diverse technieken.

Individuele sessies / behandelingen

Natuurlijk Jezelf Zijn Traject

In mijn Mentoring Traject Natuurlijk Jezelf Zijn gaan we samen voor langere tijd op pad en begeleid en gids ik jou op jouw reis van ontwikkeling en zelfontplooiing.

Sjamanistische Healing Sessie

In een individuele sjamanistische healing sessie brengen we je lichaam, geest, psyche en emotionele gevoelsleven weer in balans

Sound Healing Sessie

Tijdens een Sound Healing Sessie herstellen we de natuurlijke resonantie van het lichaam en brengen het terug naar een staat van gezondheid en harmonie.

VIP Retraite

Tijdens deze 1-daagse VIP Retraite onderzoeken we o.a. wat jij nou echt belangrijk vindt in je leven, zodat je makkelijker de keuzes maakt waar jij blij en gelukkig van wordt.

Vocal Healing Sessie

Van alle instrumenten voor klankgenezing die ons ter beschikking staan, is de menselijke stem het krachtigste en meest veelzijdige instrument voor genezing en transformatie.

Volle Maan Reis

Een bijzondere en uitermate geschikte ervaring om emoties te verwerken en los te laten wat jou niet langer dient. We gaan aan de slag om mensen, dingen en patronen los te laten die niet meer bij jou passen.

Groep sessies / events

Sjamanistische Klankreis

Regelmatig

Tijdens deze helende sound journey word je, soms met en soms zonder woorden, zachtjes naar een plek van stilte en volledige ontspanning in jezelf geleid.

Sound Retreat

Vrijdag 29 maart 2024

Een volle dag onderdompelen in sound. O.a. een workshop waarin je leert jezelf te healen met je eigen sound en een sjamanistische sound journey.

Volle Maan Reis

Ca. oktober tot ca. maart

De Volle Maan Reis is onder bepaalde voorwaarden ook te boeken als groepsevent. Een unieke ervaring voor loslaten en dankbaarheid.

Kernwoorden, tools en technieken

mentor, innerlijk transformatiegids, gids, healer, healing, natuur, sjamanisme, sjamaan, shamanic practitioner, sjamanenreis, sjamanistische reis, shamanic journey, sjamanistische droomreis, sjamanistische trance reis, sjamanistische healing, healing op celniveau, soul loss, soul theft, soul retrieval, healing spirits, healing tools, krachtdieren, meditatie, sjamanistische meditatie, geleide meditatie, sound worker, klank healing, sound healing, sound journey, klank sessie, klank concert, klankreis, klankbad, sound bath, sjamanendrum, native american fluit, klankschalen, ratels, rituelen, ceremonies, stilte, orakel kaarten, chakra’s, aura’s, licht, liefde, voorouders, ancestors, human design, gene keys, energie, energie frequentie, trillingsfrequentie, vibratie, maan, volle maan, nieuwe maan, vier elementen, vijf elementen, aarde, lucht, water, vuur, spirit

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen, appen of mailen.

Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.