Interesse om met mij te werken?

Laten we de mogelijkheden onderzoeken!

Wat houdt jou nog tegen om volledig Jouw Natuurlijke Zelf te zijn?

Gedurende je leven kunnen er blokkades onstaan door bijvoorbeeld stress, belemmeringen, overtuigingen of onverwerkte emoties. Daardoor stroomt je levensenergie niet meer goed, wat kan leiden tot allerlei fysieke en mentale klachten.

Ik help jou om je energie beter te laten stromen. En breng daarmee jouw body, mind en soul weer in balans. Ik begeleid en gids jou om je te ondersteunen op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Hiervoor maak ik gebruik van natuur en sjamanisme, die nauw met elkaar verbonden zijn.

Naast mijn mentoring traject waarin ik jou op langere termijn begeleid en gids naar Natuurlijk Jezelf Zijn! bied ik ook losse sessies aan.

Ieder mens is uniek. En wat voor de een goed is, hoeft voor een ander niet zo te zijn. Daarom stem ik ieder traject of sessie samen met jou af op jouw persoonlijke situatie. Ik hanteer daarom geen vast protocol. Ik zet al mijn beschikbare technieken, instrumenten en ervaringen in waar en wanneer nodig.

Een traject of sessie kan daardoor bestaan uit bijvoorbeeld mentorschap, intuïtieve begeleiding, healing, geleide meditaties, tarotkaarten of een combinatie van de diverse technieken.

Werk met Monique

Een-op-een traject

Bij een mentoring traject gaan we samen voor langere tijd op pad en begeleid en gids ik jou op jouw reis van ontwikkeling en zelfontplooiing.

Ik stimuleer je om opnieuw de verbinding aan te gaan met de diepere lagen in jezelf. En help je om datgene te helen en transformeren wat nodig is. Dat je terugneemt wat van nature ooit bij je hoorde en wat je onderweg gedurende je leven bent kwijtgeraakt. Door daar bewust voor te kiezen.

Ik begeleid je in je ontwikkeling en bewustwording om terug te komen bij je oorspronkelijke natuur. Ik noem dat:

Natuurlijk Jezelf Zijn!

Een-op-een sessie

In een individuele healing sessie brengen we je lichaam, geest, psyche en emotionele gevoelsleven weer in balans, zodat jij je fysiek en mentaal beter voelt.

Gaat je energie beter stromen, zodat fysieke, emotionele en psychologische blokkades en belemmeringen worden losgelaten en jij meer rust en ruimte in jezelf voelt.

Onderzoeken we samen wat jij nou echt belangrijk vindt, zodat je makkelijker keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

Werken we onder andere met klankhealing, waarin de herhalende klanken en specifieke trillingen en frequenties gebruiken, zodat je in een diepe ontspanning komt.

Herontdekken we wat jouw passies zijn, zodat jij weer verbinding maakt met je hart en je gevoel en jij je gelukkiger voelt.

Technieken en tools

Regelmatig vragen mensen mij: “Wat doe jij nou precies?” Vaak bedoelen ze dan welke therapieën ik geef of welke technieken of tools ik gebruik.

Ik begeleid of gids jou naar Natuurlijke Jezelf Zijn! Als je vrij bent om helemaal jouw natuurlijke zelf te zijn, voel je een diepe innerlijke rust en verbinding met jezelf. En ervaar je geluk, harmonie, flow en passie in je leven!

Voor mij is jouw doel het allerbelangrijlkste bij wat ik doe: datgene waar jij ondersteuning bij wilt ontvangen en dan vooral wat jij wilt bereiken.

De diverse technieken en tools die ik in mijn werk gebruik zijn daarbij slechts ondersteunend aan dat doel. Welke tools of technieken ik inzet stem ik af op datgene wat jij op dat moment nodig hebt. En dat kan de ene sessie anders zijn dan de andere sessie.

Om je toch iets van een idee te geven, gebruik ik graag een aantal kernwoorden:

Kernwoorden van wat ik doe: natuur, mentor, gids, healer, healing, sjamanisme, sjamanenreis, sjamanistische reis, sjamanistische droomreis, sjamanistische trance reis, sjamanistische healing, healing op celniveau, soul loss, soul theft, soul retrieval, healing spirits, healing tools, krachtdieren, gids, meditatie, sjamanistische meditatie, geleide meditatie, klank healing, klank sessie, klank concert, sjamanendrum, native american fluit, klankschalen, ratels, rituelen, ceremonies, stilte, orakel kaarten, chakra's, aura's, licht, liefde, voorouders, ancestors, energie, energie frequentie, trillingsfrequentie

natuur, mentor, gids, healer, healing, sjamanisme, sjamanenreis, sjamanistische reis, shamanic journey, sjamanistische droomreis, sjamanistische trance reis, sjamanistische healing, healing op celniveau, soul loss, soul theft, soul retrieval, healing spirits, healing tools, krachtdieren, gids, meditatie, sjamanistische meditatie, geleide meditatie, klank healing, sound healing, klank sessie, klank concert, sound bath, sjamanendrum, native american fluit, klankschalen, ratels, rituelen, ceremonies, stilte, orakel kaarten, chakra’s, aura’s, licht, liefde, voorouders, ancestors, energie, energie frequentie, trillingsfrequentie

Wat klanten zeggen:

Monique Martens - wandelcoachprogramma coachee

ER

Docent Hogeschool

"Een werkzaam werkbaar leven zonder druk."

Bij het begin van het traject bij Monique was ik helemaal vastgelopen in een woud van afspraken, verwachtingen. Volledig opgebrand en uitgeput. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om regelmatig met de bedrijfsarts de gang van zaken te bespreken, een frequent bezoek aan een psycholoog gespecialiseerd in burn-out, huisarts op afstand in een begeleidende rol en wekelijks een gesprek met mijn leidinggevende.

Monique kwam min of meer toevallig op mijn pad en na overleg met bedrijfsarts ingestapt. Wat ik wilde bereiken was terug naar een werkbaar werkzaam leven zonder extra druk.

Na afloop van het traject kan ik zeggen dat mijn doelstelling behaald is… een werkzaam werkbaar leven zonder druk. De gesprekken en oefeningen hebben een positieve bijdrage geleverd, complementair. Trots dat ik mijn creativiteit heb behouden en misschien nog wel wat verder uitgebreid. Het resultaat is dat ik weer mijn ‘oude’ werkzame leven kan oppakken en meer de balans tussen privé en werk kan voelen. Zal altijd wel door elkaar blijven lopen. Meer bewuster is het goede gevoel in woord en daad.

Ik omschrijf Monique als een observator in een adviserende en duidende rol zonder richting aan te geven. Iemand zelf laten oordelen, wikken en wegen en dan een ondersteunende keuze laten maken.

Petra

"Ge-wel-dig!!! Zoveel bewustwording! Monique is duidelijk, geduldig, geïnteresseerd, meelevend. Ik heb zoveel rust gevonden. Al met al dus zeker een aanrader. Het is een speciale ervaring!"

Ilse

"Heel interessant en leerrijk. Veel inzichten gekregen. Monique is een super vrouw die veel power en wijsheid uitstraalt."

Hester

"Ik voel me lichter en beter in m’n vel. Ik heb zaken ontdekt die ik nog niet wist van mezelf. Vond het erg verrassend en verhelderend. Er is concreet duidelijk geworden wat ik al bereikt heb en wat ik nog zou willen."

Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar contact@moniquemartens.nl.

Je kunt me ook bellen op 0499-780339 of 06-22559178 of een SMS of WhatsApp bericht sturen. Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis verkenningsgesprek, dan kun je die direct in mijn agenda inplannen (of je belt, appt of mailt me).