Monique Martens - event volle maan

Magische Reis naar de Volle Maan

Individueel = alle aandacht voor jou!

Op dit moment zijn er geen Volle Maan Reizen beschikbaar. In het najaar van 2024 maak ik weer nieuwe planning voor najaar en winter 2024-2025.

Heb je interesse en wil je als eerste geïnformeerd worden zodra de nieuwe data bekend zijn?

Laat het mij weten!

Je kunt me bellen, appen of mailen.

Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.

Full Moon Glow I am bright and beautiful
Full Moon Glow I am brave and I am bold

Monique Martens - Natuurlijk Jezelf Zijn

Volle Maan Reis

Regelmatig ga ik bij volle maan ’s ochtends vroeg naar een prachtig natuurgebied hier in de omgeving. Het is nog donker als ik aankom, maar de volle maan verlicht mijn pad. Ik loop door het bos- en heidegebied en zoek een plekje waar ik vrij uitzicht heb op de volle maan. Langzaam zie ik haar ondergaan. De stilte in de natuur is oorverdovend.

Soms hoor ik ineens iets ritselen en komt er op korte afstand een hert voorbij gehuppeld. Of er komt ineens een haas op me afgerend die, zodra hij mij ziet, op de rem gaat staan, omkeert en vlug de andere kant op rent.

Langzaamaan wordt het iets lichter aan de horizon. De ochtendschemering begint. Vogels beginnen hun dag met een schitterend fluitconcert. En dan steekt de zon zijn koppie boven de horizon uit en overspoelt de lucht en de aarde met een stralend licht: het gouden uur is aangebroken!

Bijzondere ervaring

Wat een ontzettend bijzondere ervaring is het iedere keer. En wat een rust en inzichten geeft deze reis in en met de natuur mij iedere keer weer.

Het is een ervaring die ik graag met jou wil delen.

Daarom organiseer ik deze Magische Volle Maan Reis voor en met jou. Individueel, dus een-op-een. Alle aandacht helemaal voor jou!

Maar let op: het is niet zomaar een rondje wandelen! Volle maan is een uitermate geschikt moment om emoties te verwerken en los te laten wat jou niet langer dient. We gaan daarom samen aan de slag om mensen, dingen en patronen los te laten die niet meer bij jou passen.

Monique Martens - event volle maan

Wat wil jij loslaten?

Dankbaarheid

Ook is volle maan een mooi moment voor dankbaarheid. Om te vieren wat je al bereikt hebt. Waar ben jij dankbaar voor? Ook dat krijgt aandacht in deze prachtige reis.

Loslaten en dankbaarheid gaan we samenvoegen in een verrassende en krachtige volle maan sessie in de natuur.

Volle Maan Reis - Maarten Oude Rikmanspoel

Maarten Oude Rikmanspoel

CalmCode – Coaching voor IT’ers

Volle Maan Reis

Ervaringsverhaal

van een deelnemer

"De Volle Maan Reis bood me een uitlkaadklep en gaf me duidelijkheid over mijn privé situatie en eigen gedrag."

Ik vond de volle maan reis in april erg fijn. De afgelopen maanden waren druk in mijn gezinssituatie en op het werk. Veel dingen die gelijktijdig speelden en daardoor allemaal aandacht vroegen. Ik was een beetje op en dan heb ik behoefte om alleen te zijn. De combinatie van tijd voor mijzelf, de vroege ochtend, het bos en de begeleiding door Monique haalden mij over de streep.

De gesprekken en stukken bewegen die we bij deze reis hebben gedaan waren fijn. Ze klopten qua timing en inhoud van hetgeen we zagen of tegen elkaar zeiden. Daardoor heb ik dingen kunnen bespreken waar ik mee zit en over denk, en alleen op dit moment de ruimte ervaarde om erover te praten.

De reis bood me een uitlaatklep qua gedachten en rust in de omgeving. Daarnaast zijn er, door de vragen en uitleg van Monique, voor mij weer dingen over mijn privé situatie en mijn eigen gedrag duidelijker geworden.

Voor iemand die Monique nog niet kent, ik raad je aan om eens met haar op tocht te gaan. Ze heeft een duidelijke en stevige manier van doen, maar daarin voldoende zachtheid in woord en daden. Dat maakt het voor mij een mooie balans om bekenden ook een reis met Monique aan te raden.

Ga mee

op deze magische reis!

Praktische info

Nota bene

Monique Martens - 1-daagse retraite individueel

Zeg even nee tegen de wereld en zeg ja tegen jezelf.

Laat de boel de boel en ga mee op deze magische reis!

Ik vind het fantastisch om jou op mijn magische natuurplek te mogen ontvangen!

Op iedere reis is maar één plek en vol is vol.

Laat mij weten of je meegaat en welke datum.

Om je aan te melden kun je mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer).

Als je nog vragen hebt, kun je me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Of stuur een SMS of WhatsApp bericht.

Mijn telefoon staat altijd uit als ik een afspraak heb. Laat gerust een berichtje achter met je naam en telefoonnummer zodat ik je terug kan bellen, en geef dan gelijk aan wanneer het jou het beste uitkomt dat ik jou bel.