Monique Martens - event volle maan

Magische Reis naar de Volle Maan

Individueel = alle aandacht voor jou!

In het najaar van 2023 organiseer ik weer Volle Maan Reizen.

Wil jij ook graag een keer mee? Laat mij weten dat je interesse hebt, dan informeer ik jou als eerste over de nieuwe data!

Je kunt mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer). Of je kunt me bellen op 0499-780339 of 06-22559178 of een SMS of WhatsApp bericht sturen.

Full Moon Glow I am bright and beautiful
Full Moon Glow I am brave and I am bold

Monique Martens - event volle maan

Volle maan reis

Regelmatig ga ik bij volle maan ’s ochtends vroeg naar een prachtig natuurgebied hier in de omgeving. Het is nog donker als ik aankom, maar de volle maan verlicht mijn pad. Ik loop door het bos- en heidegebied en zoek een plekje waar ik vrij uitzicht heb op de volle maan. Langzaam zie ik haar ondergaan. De stilte in de natuur is oorverdovend.

Soms hoor ik ineens iets ritselen en komt er op korte afstand een hert voorbij gehuppeld. Of er komt ineens een haas op me afgerend die, zodra hij mij ziet, op de rem gaat staan, omkeert en vlug de andere kant op rent.

Langzaamaan wordt het iets lichter aan de horizon. De ochtendschemering begint. Vogels beginnen hun dag met een schitterend fluitconcert. En dan steekt de zon zijn koppie boven de horizon uit en overspoelt de lucht en de aarde met een stralend licht: het gouden uur is aangebroken!

Bijzondere ervaring

Wat een ontzettend bijzondere ervaring is het iedere keer. En wat een rust en inzichten geeft deze reis in en met de natuur mij iedere keer weer.

Het is een ervaring die ik graag met jou wil delen.

Daarom organiseer ik op 7 maart en op 6 april (nieuwe data volgen voor najaar 2023) een volle maan reis voor en met jou. Individueel, dus een-op-een. Alle aandacht helemaal voor jou!

Maar let op: het is niet zomaar een rondje wandelen! Volle maan is een uitermate geschikt moment om emoties te verwerken en los te laten wat jou niet langer dient. We gaan daarom samen aan de slag om mensen, dingen en patronen los te laten die niet meer bij jou passen.

Monique Martens - event volle maan

Wat wil jij loslaten?

Dankbaarheid

Ook is volle maan een mooi moment voor dankbaarheid. Om te vieren wat je al bereikt hebt. Waar ben jij dankbaar voor? Ook dat krijgt aandacht in deze prachtige reis.

Loslaten en dankbaarheid gaan we samenvoegen in een verrassende en krachtige volle maan sessie in de natuur.

Ga mee op deze magische reis!

Praktische info

Nota bene

Monique Martens - 1-daagse retraite individueel

Zeg even nee tegen de wereld en zeg ja tegen jezelf.

Laat de boel de boel en ga mee op deze magische reis!

Ik vind het fantastisch om jou op mijn magische natuurplek te mogen ontvangen!

Op beide reizen is maar één plek en vol is vol.

Laat mij weten of je meegaat en welke datum.

Om je aan te melden kun je mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer).

Als je nog vragen hebt, kun je me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Of stuur een SMS of WhatsApp bericht.

Mijn telefoon staat altijd uit als ik een afspraak heb. Laat gerust een berichtje achter met je naam en telefoonnummer zodat ik je terug kan bellen, en geef dan gelijk aan wanneer het jou het beste uitkomt dat ik jou bel.

In het najaar van 2023 organiseer ik weer Volle Maan Reizen.

Wil jij ook graag een keer mee? Laat mij weten dat je interesse hebt, dan informeer ik jou als eerste over de nieuwe data!

Je kunt mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer). Of je kunt me bellen op 0499-780339 of 06-22559178 of een SMS of WhatsApp bericht sturen.