Volle Maan en Samhain

blog - volle maan en samhain

In dit bijzondere weekend waarin de Volle Maan en Samhain zo dicht bij elkaar zijn gebeurt er energetisch heel veel.

De Volle Maan is een gedeeltelijke maansverduistering van de Noordelijke Maansknoop in Stier.

Thema’s van dit moment zijn community, familie, zorg, risico’s, vechten voor een doel, verdediging, waarden, zelfwaarde, voeding, middelen, materiële macht, financiën, wetten.

Geboortehoroscoop

Voor mij valt dit weekend in een bijzonder moment van mijn geboortehoroscoop.

Als je kijkt naar de planeten volgens Human Design en Gene Keys, dan valt dit weekend in Gate 28 wat mijn bewuste Aarde is. Dit is mijn Evolutie, wat mij grond en wat ik ervaar als ik in balans ben. 🌐

Daar tegenover staat in één rechte lijn Gate 27, wat mijn bewuste Zon is. Deze staat voor mijn Levenswerk, de belangrijkste energie, mijn unieke kracht en talent. 🌞

Belangrijke momenten voor mij dus. ❤️💥

Samhain

Tijdens en rondom Samhain is de sluier tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden het dunst en is het een speciale tijd om de doden te herinneren en te eren. 💫✨

Speciaal voor dit moment heb ik een kaart voor ons allemaal getrokken uit de Angels and Ancestors oracle card deck. Niet één maar twee kaarten wilden hun gezicht laten zien!

blog - volle maan en samhain - oracle card water guardian - From the Angels and Ancestors Oracle Card by Kyle Gray. Artwork by Lily Moses.

Water Guardian

Neem de tijd om te begrijpen wie je werkelijk bent. Weet dat je gevoeligheid geen vloek is, maar een geschenk dat je in staat stelt om boodschappen rechtstreeks van je ziel te ontvangen en te begrijpen.
blog - volle maan en samhain - oracle card protection guardian - From the Angels and Ancestors Oracle Card by Kyle Gray. Artwork by Lily Moses.

Protection Guardian

Laat alle schulden van schaamte, weerstand en angst vallen die tussen jou en je kansen op plezier en genot staan. Weet dat je niet hoeft te verbergen wie je bent of welke gaven je hebt. Je bent geboren om te stralen!

Ik wens je een magisch weekend toe! 🪄🧚

Liefs,
Monique 🪶🦌🤎

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *