Monique Martens - Vocal Sound Healing - Voice Healing

Vocal Healing

Individuele sessie

De stem is zelf het instrument, dus er is een directe verbinding tussen de Bron in het wezen en het instrument zelf.

De kracht

van de stem in sound healing

Geluid leeft, beweegt en ademt. In ons, door ons en overal om ons heen. Geluid trilt en beïnvloedt ons op diep cellulair niveau. Geluid creëert, verzacht en verenigt. Geluid is heilig.

Geluid is trilling en trilling raakt elk deel van ons wezen. Dat is inmiddels bewezen door de moderne wetenschap, maar het is feitelijk al duizenden jaren bekend bij onze voorouders, oude beschavingen en moderne inheemse culturen.

Geluid is zowel hoorbaar als onhoorbaar voor de menselijke zintuigen (ons gehoor is nu eenmaal beperkt), maar het wordt zeker gevoeld in elke cel diep in ons lichaam. Het is bewezen dat sound healing zorgt voor ontspanning, genezing en zelfzorg op alle vlakken:

  • fysiek
  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel

Wat gebeurt er bij vocal healing?

Sound healing gaat uit van de vooronderstelling dat het lichaam ‘ontstemd’ is of dat er sprake is van energieblokkades. Het doel is om de natuurlijke resonantie van het lichaam te herstellen en het terug te brengen naar een staat van gezondheid en harmonie.

De stem, sjamanendrums, ratels, klankschalen en andere instrumenten zijn een krachtige bron van ritmische trillingen. Deze trillingen resoneren door het hele lichaam en stimuleren onze hersengolven waardor we in een veranderde bewustzijnsstaat kunnen komen: delta, theta, alpha, beta, gamma en epsilon. Door gebruik te maken van de trillingsfrequenties en resonanties van de stem en andere instrumenten worden hersengolven en cellen gesynchroniseerd en wordt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans hersteld.

Van alle instrumenten voor klankgenezing die ons ter beschikking staan, is de menselijke stem het krachtigste en meest veelzijdige instrument voor genezing en transformatie.

De stem is meer dan welk ander instrument dan ook in staat om een diepe resonantie op cellulair mogelijk te maken.

De menselijke stem brengt liefde en medeleven over, wat verder gaat dan alles wat een instrument kan bieden.”  ~ Rob Dickerson

Ervaar een van de krachtigste vormen van klankhealing

Tijdens een vocal sound healing sessie gebruik ik alleen mijn stem als instrument. De klanken, vibraties en energie van mijn stem leiden je lichaam en geest naar jouw krachtige innerlijke essentie waarin je je volledig op je gemak voelt. Voice healing helpt je te ontdoen van oude patronen van fysieke, emotionele en mentale beperkingen, zodat je je volledig kunt openstellen en je volledige genezingspotentieel kunt omarmen.

Omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft, stem ik iedere sessie, letterlijk en figuurlijk, speciaal op jou af. Of het nu gaat om meer in ontspannenheid te komen of om een dieper proces in gang te zetten en te ervaren, je bent volledig welkom om het zelf te ervaren.

Een vocal sound healing ontvang je online terwijl je comfortabel thuis ligt of live in mijn praktijkruimte.

Mogelijke effecten

van Vocal Healing

Let wel: de effecten zijn voor iedereen anders!

Wat anderen zeggen:

"Lieve Monique, het is alweer een paar weken geleden dat ik languit op mijn bankstel mocht voor jouw vocal healing. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat het zoveel impact kon hebben, een sjamanistische klankreis via de telefoon en een headset.
Nadat we samen even hadden gekeken naar mijn levensthema van dat moment, mocht ik lekker op mijn eigen bankstel onder een dekentje. Monique kon ik horen via mijn headset/oortjes.
Door middel van allerlei klanken, gezang en geluiden, maakte ik een echte reis, waarbij ik van alles voorbij zag komen. Onder andere mijn vader, een kudde paarden, katten. En het leek alsof er allerlei oude zooi letterlijk uit mij werd geblazen. Ik kon de zuiverende wind door mijn lichaam voelen stromen en hoe er gewerkt werd aan balanceren.
Na de healing kreeg ik uitleg van Monique, waarbij ik van de ene in de andere verbazing viel. Alles wat ze vertelde wat ze had gezien en had gedaan, had ik dus ook gezien en gevoeld.
Ik voelde mij helder, lichter, schoner en opgeladen met energie. Ook in de weken erna kon ik nog voelen hoe goed de healing mij heeft gedaan en hoe er een verschuiving van energie heeft plaatsgevonden, ik voel mij veel meer in balans. Monique gaf mij fijne tips en adviezen mee en ik kreeg ook nog de uitleg opgestuurd van het krachtdier wat mee was gereisd, de kat in mijn geval.
Haar stem is geweldig om naar te luisteren en ze durft echt te vertrouwen op wat ze voelt en aangereikt krijgt tijdens de reis. Wat een kadootje was het, echt een aanrader om zelf eens te ervaren! "

~
Annet van der Linden

"Ik had niet eerder een voice healing gekregen. Wat een prachtige, mooie en heerlijke ervaring onder de warme begeleiding van Monique. Een knoop mocht zich ontwarren, een schoonmaakactie van binnen. Lichter, open en opgeruimd voel ik me. En nog steeds. Meer in de flow. Nog meer mogen zijn. Dankjewel Monique 🙏"
~
Sandra Bijl

Praktisch

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen, appen of mailen.

Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.