6 – 10 september Programma Water

VIND WEER RUST IN JEZELF!

Een weekprogramma op basis van eenvoudige sjamanistische principes en korte wandelingen (live programma – online te volgen)

Uniek aanbod:
€ 33,00 excl. btw

6-10 september Programma Water

Vind weer rust
in jezelf!

Een weekprogramma op basis van eenvoudige sjamanistische principes en korte wandelingen (live programma – online te volgen)

Uniek aanbod:
€ 33,00 excl. btw

Vanuit sjamanisme en natuur rust vinden in jezelf!

We hebben allemaal wel eens van die momenten dat het even iets minder gaat. Heb jij dat ook wel eens, jij sterk persoon, die ‘alles zo goed voor elkaar heeft’?

En als je heel eerlijk bent, denk je dan wel eens: “Ik ben vast de enige die hier last van heeft.” Of: “Ik moet niet zeuren. Het gaat vanzelf weer over.”

En, gaat het vanzelf dan weer over?

Is dit herkenbaar voor jou?

Wil jij weer in verbinding zijn met jezelf en je omgeving om zo weer rust en ruimte te ervaren in je leven?

Meld je dan aan voor mijn programma

Vind weer rust in jezelf!

*** Online en vanaf je eigen huis of werkplek te volgen. ***
*** Met iedere dag live coaching in besloten Facebook groep. ***
*** Aan het einde van de week ervaar je direct het effect ervan op jou en je leven! ***

Een klant aan het woord

“Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was (ben) aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven…”

Lees de hele review

Klantervaring

Hester Wildenberg

Monique Martens - online training coachee"Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was (ben) aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven. Ik wil minder werken voor geld, ik heb wel behoefte om een financiële bijdrage te leveren maar wil daar niet uitsluitend door gestuurd worden.

Met het wandelcoachtraject wilde ik graag ontdekken welke kant ik op kan bewegen om voldoening te vinden in mijn leven.

Ik had vooraf geen twijfels over het traject. Ik was ervan overtuigd dat er sowieso iets goeds uit zou komen, dat het me meer inzicht zou geven over mezelf, mijn plek in de wereld en mijn verlangens. Had niet echt heel specifieke verwachtingen. Natuurlijk is het ook essentieel dat het zou klikken tussen ons maar daar had ik ook geen twijfels over.

Nu aan het einde van het taject voel ik me lichter en beter in m’n vel. Ik heb tijdens de oefeningen zaken ontdekt die ik nog niet wist van mezelf. Vond de uitkomsten van de oefeningen erg verrassend en verhelderend. Heel bijzonder dat dingetjes uit de natuur zo’n concrete aanwijzingen kunnen zijn. Tijdens de oefeningen werd concreet duidelijk waar ik tevreden over ben (of juist niet), wat ik bereik heb en wat ik zou willen.

Voor mij zijn er tijdens de oefeningen echt wat ‘kwartjes’ gevallen. Veel weet/wist ik wel zo ongeveer, maar tijdens de oefeningen werden de thema’s, verlangens en te ondernemen acties veel concreter. Heel verhelderend dat ik tijdens de oefeningen goed kon voelen wat een bepaald onderwerp voor me betekent, hoe ik daar mee omga en of dat goed of niet goed voelt voor me. De huiswerkopdrachten vond ik zeker iets toevoegen omdat ik daardoor meer met de onderwerpen bezig bleef.

Ik omschrijf Monique als een ‘aards’, aandachtig, geduldig, rustig, nuchter en kundig persoon. Ik vond het heel fijn dat je op een niet dwingende manier doorvraagt over mijn antwoorden, je vraagt op een uitnodigende manier wat iets voor me betekent en wat eventuele volgende stappen zouden kunnen zijn. Dat maakt dat ik dieper voel en nadenk wat een thema voor me betekent en of en wat ik zou willen veranderen. Voor mij belangrijk omdat ik zelf geneigd ben snel weer door te gaan naar het volgende… Vond het ook fijn dat ik tijdens een oefening kon aangeven dat het genoeg was voor me. Je kon er toch nog een mooie afsluiting bij maken (kwetsbaarheid versus geslotenheid)."

Monique Martens - online training sjamanisme

Combinatie sjamanisme, natuur en wandelcoaching

In mijn trajecten en programma’s combineer ik  sjamanistische wijsheden, rituelen en ervaringen met natuur en wandelcoaching. Voor mij voelt dat als een heel natuurlijke combinatie, die uniek is in coachingsprogramma’s.

Monique Martens - edelhert in Schotland

Wat houdt het programma precies in?

Uit de disciplines sjamanisme, natuur en wandelcoaching heb ik een aantal elementen geselecteerd waarmee ik voor jou een waardevol, effectief en krachtig programma heb samengesteld. Tijdens dit programma word ik jouw gids om jou te begeleiden naar rust in jezelf. En geloof me, het is niet moeilijk. Iedereen kan het!

Aan het einde van de week ervaar je direct het effect ervan op jou en je leven! 

Monique Martens - online training coachee

Wat krijg je allemaal?

Monique Martens - online training blad

Welk resultaat kun je verwachten?

Wil jij dat?

Meld je dan nu aan voor dit programma!

Wat het programma jou oplevert!

Ook een reis van 1000 mijl begint met één eerste stap.

Lao Tse
Monique Martens - Over mij

Over Monique

Voordat ik in 2002 met mijn eigen bedrijf begon, had ik diverse verantwoordelijke functies bij internationale bedrijven. Ik heb daardoor veel ervaring opgedaan bij verschillende soorten bedrijven en vooral ook bij verschillende types organisaties.

Ondanks dat het leuke en interessante banen waren, was ik niet gelukkig. Na wat zelfonderzoek heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen.

In de ongeveer 20 jaar dat ik nu ondernemer ben heb ik twee bedrijven gehad en heb ik veel ervaring opgedaan waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Zowel als werknemer als ondernemer loop je wel eens tegen bepaalde zaken aan. Dat kan zowel praktisch zijn, maar ook vragen zoals: “Wat wil ik nou graag?” Dat is alleen maar menselijk.

Ik wilde het vuur in mezelf weer terugvinden...

Toen ik al een tijdje het gevoel had dat er iets niet lekker liep, heb ik een coach in de arm genomen die mij heeft geholpen om mijn vuur, mijn passies, weer terug te vinden.

En met het terugvinden van mijn passies, is er een enorme rust over me heengekomen waar ik iedere dag van geniet en waar ik enorm dankbaar voor ben.

Met dit programma wil ik jou helpen om weer rust te vinden met en in jezelf!

Niet door jou te vertellen wat je moet doen en hoe. Maar door jou te helpen om je bewust te worden van jouw eigen antwoorden. Zodat jij daar ook op de langere termijn voordeel van hebt!

Veelgestelde vragen

Die vraag krijg ik vaker. Ik zal je in het kort de essentie van sjamanisme uitleggen. Allereerst: ik ben geen sjamaan! Om mezelf sjamaan te noemen vind ik wel een beetje ver gaan. Volgens mij heb je jarenlange training en ervaring nodig om jezelf sjamaan te kunnen noemen. Ik noem mezelf liever sjamanistisch healer of sjamanistisch practitioner. Naast een opleiding tot wandelcoach, volg ik een 3-jarige opleiding Sjamanisme & Healing en heb het eerste jaar inmiddels afgerond. Het woord sjamaan komt van het Toengoezische šaman. ša betekent ‘weten’. Een sjamaan is dus ‘iemand die weet’ of ‘iemand die in het donker ziet’. Een sjamaan helpt de mens om zoveel mogelijk in balans te leven met de natuurlijke wetten. Ik zie sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze. En leef zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en met mijn eigen natuur. In de trajecten en programma’s die ik aanbied pas ik sjamanistische principes, wijsheden en rituelen toe.

Zweverig?

Regelmatig vragen mensen mij: “Sjamanisme, is dat niet erg zweverig?” Het sjamanisme zorgt voor een mooie balans in het leven. Tenminste, dat vind ik. Het geeft mij veel rust en vertrouwen in wat er met mij en om mij heen gebeurt. Het helpt mij daardoor juist om stevig met twee benen op de grond te staan. In het sjmanisme wordt onder andere gewerkt met de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur.  Alle elementen zijn met elkaar verbonden en afhankelijk van elkaar. En wij zijn afhankelijk van ieder element. Elk element heeft zijn betekenis en waarde. Ze geven letterlijk en symbolisch vorm aan ons leven. Soms heb je als mens ‘wat meer lucht’ nodig. En soms is het belangrijk om juist meer te aarden. Je staat dan letterlijk met twee voeten stevig verankerd op de grond. In de masterclass van vrijdag geef ik hier meer uitleg over.

Bij wandelcoaching gaat het er niet om dat ik jou leer hoe je moet lopen, je voeten af moet wikkelen en dergelijke. Ook gaat het niet om zo snel mogelijk zo ver mogelijk te lopen.

In een wandelcoachtraject gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke situatie, uitdagingen en vragen. Coachwandelingen zijn resultaatgericht. Door te wandelen kom je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je kunt met andere ogen naar je eigen situatie kijken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt hoe je ermee om kunt gaan.

Bij wandelcoaching maken we gebruik van de natuur. De natuur werkt relativerend en heeft een helende werking op jou als mens. In de natuur ervaar je meer ontspanning, rust en vertrouwen.

Ja hoor, dat kan. Je ontvangt iedere dag alle informatie met opdrachten in je mailbox. In de besloten Facebook groep kun je de live coaching van ‘s-morgens 9.00 uur altijd terugkijken. Let wel: de masterclass van vrijdag is alleen live bij te wonen.

  • Van maandag 6 tot en met donderdag 9 september krijg je iedere dag ‘s-morgens rond 6.30 uur van mij een mail. In die mail geef ik informatie en krijg je een opdracht mee voor die dag. De opdracht kun je uitvoeren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Reken op ongeveer een half uurtje wandelen met oefening en een half uurtje om je ervaringen te verwerken in je werkboek.
    Deze vier dagen is er van 9.00 tot 9.30 uur een Facebook live in een besloten groep. Ik leg dan de oefening nog een keer uit en je kunt vragen stellen.
  • Op vrijdag 10 september is er een masterclass. Deze duurt ongeveer anderhalf uur en is van 9.30 tot 11.00 uur. Als je je aanmeldt ontvang je meer informatie hierover.

Dat hangt natuurlijk ook van jezelf af. Bijvoorbeeld of je korter of langer wandelt. En hoeveel tijd jij jezelf geeft om je ervaringen in je werkboek te verwerken. Maar om een indicatie te geven:

  • Van maandag 6 tot en met donderdag 9 september ongeveer 1 à 1,5 uur: een half uur voor de Facebook live, een half uurtje wandelen en een half uurtje voor de uitwerkingen in je werkboek.
  • Op vrijdag 10 september duurt de masterclass ongeveer 1,5 uur.

De live coaching van 9.00 uur ‘s-morgens is in de besloten Facebook groep te allen tijden op een later tijdstip terug te kijken.

Let op: de masterclass op vrijdag is alleen live bij te wonen!

Het programma blijft altijd toegankelijk. De mails met opdrachten kun je altijd bewaren. En de live coaching kun je altijd terugkijken in de besloten Facebook groep.

Tijdens de trainingsweek van 6 tot en met 10 september kun je vragen stellen in de besloten Facebook groep, waar ik ze zal beantwoorden.

Tijdens de live masterclass van vrijdag 10 september is ongeveer een half uur ingepland voor het stellen van vragen.

Dat heeft diverse redenen. Allereerst besteed ik veel tijd en energie om een waardevol en krachtig programma op te zetten dat echt effect voor jou oplevert.

Daarnaast vind ik dat een betaald programma meer commitment oplevert van de deelnemers: betalende deelnemers zijn beter gemotiveerd. En dat motiveert mij weer om mij echt aan jou te committeren gedurende de hele trainingsweek.

Het is ook geen programma om mijn trajecten en programma’s te verkopen. Wat je best vaak ziet is dat mensen een gratis training of webinar weggeven, een half uurtje wat informatie weggeven en vervolgens een uur (of langer…) hun product of dienst aan het verkopen zijn. Daar doe ik niet aan.

Ik houd wel bewust het bedrag zo laag mogelijk omdat ik de intentie heb om zoveel mogelijk ondernemers en ondernemende mensen te kunnen laten deelnemen: ik gun het je van harte om weer in rust te zijn met jezelf!