Online training 14-18 februari 2022

VIND JOUW INNERLIJKE RUST!

5-daags programma op basis van eenvoudige doch krachtige sjamanistische principes en korte wandelingen
(live programma – online te volgen)

Uniek aanbod: € 33,00 incl. btw

Online training 14-18 februari 2022

Vind jouw
innerlijke rust!

5-daags programma op basis van eenvoudige doch krachtige sjamanistische principes en korte wandelingen (live programma – online te volgen)

Uniek aanbod: € 33,00 incl. btw

Vanuit sjamanisme en natuur innerlijke rust vinden!

Dit programma is bedoeld om stil te staan bij wat jij echt belangrijk vindt in je leven, zodat weer kan stromen wat is vastgelopen. Daardoor ervaar jij meer innerlijke rust en voel je je gelukkiger.

Komt dit je bekend voor?

Dan is mijn 5-daagse online/live programma 'Vind jouw innerlijke rust' iets voor jou!

Helpt het wat je doet?

We hebben allemaal wel eens van die periodes in ons leven dat het even iets minder gaat. Heb jij dat ook wel eens, jij sterk persoon, die ‘alles zo goed voor elkaar heeft’?

En als je heel eerlijk bent, denk je dan wel eens: “Ik ben vast de enige die hier last van heeft.” Of: “Ik moet niet zeuren. Het gaat vanzelf weer over.”

En, gaat het vanzelf weer over? Of blijf je maar doorworstelen en wordt jouw situatie steeds lastiger? Ben je misschien wel helemaal vastgelopen?

Zou het niet fijn zijn als het weer gaat stromen bij jou?

En wanneer maak jij de keuze voor jouzelf? Wanneer maak jij eens echt tijd voor jezelf?

Morgen? Over een poosje als…? Of nu?

Hoe zou het voor je zijn als jij...

Wil jij dat?

Doe dan ook mee met mijn Programma Water ‘Vind jouw innerlijke rust’!

In mijn 5-daagse Programma 'Vind jouw innerlijke rust!

Monique Martens - Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Monique en, net als in ieders leven, gebeuren er ook in mijn leven soms heftige dingen.

Ik zeg altijd (ook tegen mezelf): “Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar wel op hoe je ermee omgaat.” Vanuit die gedachte is het mij gelukt om steeds weer opnieuw zingeving te vinden.

De afgelopen jaren heb ik mijn leven helemaal omgegooid en heb ik een complete transformatie doorgemaakt. Zo kwam ik uiteindelijk op mijn eigen pad terecht. 

Het stroomt nu weer bij mij. Ik heb mijn innerlijke rust gevonden, zit weer in mijn flow en voel me megagelukkig!

Inmiddels heb ik diverse mooie programma’s voor jou opgezet waarmee ik jou begeleid naar rust, ruimte en verbinding in jezelf, je omgeving en je leven!

Wat eerdere deelnemers over dit programma zeggen

Debora

"Heel prettig programma. Maakt me weer zo bewust van in het nu zijn en hoe mooi de natuur is. Zo fijn om weer de rust in jezelf te kunnen vinden."

Erica

"Een heel fijn programma. Ik kon even wat afstand nemen van het automatisme. Weer even op een hele andere manier om je heen kijken. Ik werd me opnieuw bewust van kleine dingen."

Karen

"Mooie opbouw van de oefeningen. Ik heb tijdens alle opdrachten genoten."

Alle praktische info op een rijtje

Wat het programma jou oplevert!

Gun jij jezelf nieuwe inzichten en meer flow in je leven?

Investeer in jezelf. Je bent het waard!

Veelgestelde vragen

Uit de disciplines sjamanisme, natuur en wandelcoaching heb ik een aantal elementen geselecteerd waarmee ik voor jou een waardevol, effectief en krachtig programma heb samengesteld. Tijdens dit programma word ik jouw gids om jou te begeleiden naar rust in jezelf. En geloof me, het is niet moeilijk. Iedereen kan het!

Aan het einde van de week ervaar je direct het effect ervan op jou en je leven!

  • Het programma is online vanuit je eigen huis of werkplek te volgen, maar je gaat ook iedere dag even naar buiten.
  • Tijdens de eerste vier dagen maak je een korte wandeling vanuit jouw eigen huis of werkplek en krijg je van mij een opdracht mee. Deze wandeling met opdracht kun je doen op een moment van die dag dat het jou het beste uitkomt.
  • Iedere ochtend is er live coaching in de besloten Facebook groep. Dan is er ook ruimte voor eventuele vragen.
  • De vijfde dag is er een masterclass die je live kunt bijwonen. Daarin gaan we nog even heerlijk de diepte in.

Ik zal je in het kort de essentie van sjamanisme uitleggen.

Allereerst: ik ben geen sjamaan! Om mezelf sjamaan te noemen vind ik wel een beetje ver gaan. Volgens mij heb je jarenlange training en ervaring nodig om jezelf sjamaan te kunnen noemen. Ik noem mezelf liever sjamanistisch coach & healer.

Ik volg momenteel een 3-jarige opleiding Sjamanisme, Meditatie & Healing en heb het tweede jaar bijna afgerond.

Het woord sjamaan komt van het Toengoezische šaman. ša betekent ‘weten’. Een sjamaan is dus ‘iemand die weet’ of ‘iemand die in het donker ziet’. Een sjamaan helpt de mens om zoveel mogelijk in balans te leven met de natuurlijke wetten.

Sjamanisme is gebaseerd op het begrip dat alles leeft en bewustzijn heeft. En dat alles energie is. Sjamanistische healing is een vorm van genezing die duizenden jaren teruggaat en in de meeste culturen over de hele wereld wordt beoefend. Hoewel de namen voor bepaalde overtuigingen of ceremonies anders zijn, is er een rode draad van opvallende overeenkomsten die door alle tradities lopen.

Vanuit sjamanistisch perspectief is ziekte (geestelijk of mentaal) een indicator van een disbalans in je ‘energiehuishouding’. Als je de diepe oorzaak vindt van die onbalans, kun je deze op verschillende manieren helen.

Ik zie sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze. En leef zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en met mijn eigen natuur.

In de één op één healingsessies, maar ook in de trajecten en programma’s die ik aanbied, pas ik sjamanistische principes, wijsheden en rituelen toe.

Zweverig?

Regelmatig vragen mensen mij: “Sjamanisme, is dat niet erg zweverig?”

Het sjamanisme zorgt voor een mooie balans in het leven. Tenminste, dat vind ik. Het geeft mij veel rust en vertrouwen in wat er met mij en om mij heen gebeurt. Het helpt mij daardoor juist om stevig met twee benen op de grond te staan.

In het sjamanisme wordt onder andere gewerkt met de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur. Alle elementen zijn met elkaar verbonden en afhankelijk van elkaar. En wij zijn afhankelijk van ieder element.

Elk element heeft zijn betekenis en waarde. Ze geven letterlijk en symbolisch vorm aan ons leven. Soms heb je als mens ‘wat meer lucht’ nodig. En soms is het belangrijk om juist meer te aarden. Je staat dan letterlijk met twee voeten stevig verankerd op de grond.

In de masterclass van vrijdag geef ik hier meer uitleg over.

Bij wandelcoaching gaat het er niet om dat ik jou leer hoe je moet lopen, je voeten af moet wikkelen en dergelijke. Ook gaat het niet om zo snel mogelijk zo ver mogelijk te lopen.

In een wandelcoachtraject gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke situatie, uitdagingen en vragen. Coachwandelingen zijn resultaatgericht. Door te wandelen kom je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je kunt met andere ogen naar je eigen situatie kijken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt hoe je ermee om kunt gaan.

Bij wandelcoaching maken we gebruik van de natuur. De natuur werkt relativerend en heeft een helende werking op jou als mens. In de natuur ervaar je meer ontspanning, rust en vertrouwen.

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Ja hoor, dat kan. Je ontvangt iedere dag alle informatie met opdrachten in je mailbox. In de besloten Facebook groep kun je de live coaching van ‘s-morgens 9.00 uur altijd terugkijken. Let wel: de masterclass van vrijdag is alleen live bij te wonen.

  • Van maandag 14 tot en met donderdag 18 februari krijg je iedere dag ‘s-morgens rond 6.30 uur van mij een mail. In die mail geef ik informatie en krijg je een opdracht mee voor die dag. De opdracht kun je uitvoeren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Reken op ongeveer een half uurtje wandelen met oefening en een half uurtje om je ervaringen te verwerken in je werkboek.
  • Deze vier dagen is er van 9.00 tot 9.30 uur een Facebook live in een besloten groep. Ik leg dan de oefening nog een keer uit en je kunt vragen stellen.
  • Op vrijdag 4 februari is er een masterclass. Deze duurt ongeveer anderhalf uur en is van 9.30 tot 11.00 uur. Als je je aanmeldt ontvang je meer informatie hierover.

Dat hangt natuurlijk ook van jezelf af. Bijvoorbeeld of je korter of langer wandelt. En hoeveel tijd jij jezelf geeft om je ervaringen in je werkboek te verwerken. Maar om een indicatie te geven:

  • Van maandag 14 tot en met donderdag 17 februari ongeveer 1 à 1,5 uur: een half uur voor de Facebook live, een half uurtje wandelen en een half uurtje voor de uitwerkingen in je werkboek.
  • Op vrijdag 18 februari duurt de masterclass ongeveer 1,5 uur.

De live coaching van 9.00 uur ‘s-morgens is in de besloten Facebook groep te allen tijden op een later tijdstip terug te kijken.

Let op: de masterclass op vrijdag is alleen live bij te wonen!

Het programma blijft altijd toegankelijk. De mails met opdrachten kun je altijd bewaren. En de live coaching kun je altijd terugkijken in de besloten Facebook groep.

Tijdens de trainingsweek van 14 tot en met 18 februari kun je vragen stellen in de besloten Facebook groep, waar ik ze zal beantwoorden.

Tijdens de live masterclass van vrijdag 18 februari is ongeveer een half uur ingepland voor het stellen van vragen.

Dat heeft diverse redenen. Allereerst besteed ik veel tijd en energie om een waardevol en krachtig programma op te zetten dat echt effect voor jou oplevert.

Daarnaast heb ik ervaren dat een betaald programma meer commitment oplevert van de deelnemers: betalende deelnemers zijn nou eenmaal beter gemotiveerd. En dat is weer fijn voor ons allebei, want dat motiveert mij weer om mij echt aan jou te committeren gedurende de hele trainingsweek.

Het is ook geen programma om mijn trajecten en programma’s te verkopen. Wat je best vaak ziet is dat mensen een gratis training of webinar weggeven, een half uurtje wat informatie weggeven en vervolgens een uur (of langer…) hun product of dienst aan het verkopen zijn. Daar doe ik niet aan.

Ik houd wel bewust het bedrag zo laag mogelijk omdat ik de intentie heb om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten deelnemen: ik gun het je van harte om weer in rust te zijn met jezelf!

Ook een reis van 1000 mijl begint met één eerste stap.

Lao Tse