Verstilling…

blog - verstilling

De afgelopen weken heb ik me teruggetrokken in de stilte. Even helemaal terug naar mezelf. Voelen wat er gevoeld mag worden. Laten komen wat er komt.

Ik ben weer geaard. Heb muren en schuttingen in de achtertuin geschilderd en gebeitst. Het voelde als mediteren. Heb letterlijk met mijn handen in de grond gezeten. De border achter in onze tuin lag al zo’n drie jaar braak in verband met electriciteitsproblemen. Tegen de electriciën gezegd dat hij het er maar allemaal uit moest halen omdat ik snakte naar planten. Het is prachtig geworden. De plantjes staan erin en mogen nu groeien. Volgens mij hebben ze het erg naar hun zin.

Retraite

Vorige week ben ik vier dagen op retraite geweest in de Ardennen. Veel in de natuur geweest. Fijne rituelen, meditaties en sjamanenreizen gedaan. Fijne mensen ontmoet. In alle rust genoten. Gevoeld. Gevoeld. En nog meer gevoeld. En uiteraard – ik ben ook maar een mens – ook nagedacht.

Mijn thema van de retraite was ’transformatie’. Maar hé, dat had ik een paar jaar geleden toch al gedaan, transformeren? Het zou dit jaar toch over ‘manifestatie’ gaan? Maar nee, de boodschap is dat ik nog een stapje verder de transformatie in mag. Nog een laagje dieper. Nog meer rust en ruimte voor mezelf. Nog meer in verbinding met mezelf.

Mooie boodschap

Er staan nog een paar hele mooie events voor mij op de agenda in de komende periode. Om nog verder te groeien. En nog meer de boodschap te voelen die ik voor 2022 meekreeg:

“Elke dag ervaar ik meer en meer mijn juiste werk in de wereld. Vanuit diepe zelfliefde, de verbindingen in mijn leven perfect afgestemd op wie ik ben, ervaar ik de vreugde van liefde en samen, aangezien ik een magische creatie van het leven ben.”

Prachtige boodschap, vind je ook niet? Ik lees hem vaak. En voel het steeds een beetje meer.

Inspiratie

Na thuiskomst van de retraite voel ik ook weer zoveel inspiratie voor de komende periode.

Deze week heb ik weer een aantal programma’s in de agenda gezet voor de komende tijd en ik heb er zin in!

Liefs,
Monique 🙏🏻💖

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *