Monique Martens - Sound Healing

Sound Healing

Individuele sessie

“Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.”

De kracht

van sound healing

Geluid leeft, beweegt en ademt. In ons, door ons en overal om ons heen. Geluid trilt en beïnvloedt ons op diep cellulair niveau. Geluid creëert, verzacht en verenigt. Geluid is heilig.

Geluid is trilling en trilling raakt elk deel van ons wezen. Dat is inmiddels bewezen door de moderne wetenschap, maar het is feitelijk al duizenden jaren bekend bij onze voorouders, oude beschavingen en moderne inheemse culturen.

Geluid is zowel hoorbaar als onhoorbaar voor de menselijke zintuigen (ons gehoor is nu eenmaal beperkt), maar het wordt zeker gevoeld in elke cel diep in ons lichaam. Het is bewezen dat sound healing zorgt voor ontspanning, genezing en zelfzorg op alle vlakken:

  • fysiek
  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel

Wat gebeurt er bij sound healing?

Sound healing gaat uit van de vooronderstelling dat het lichaam ‘ontstemd’ is of dat er sprake is van energieblokkades. Het doel is om de natuurlijke resonantie van het lichaam te herstellen en het terug te brengen naar een staat van gezondheid en harmonie.

De stem, sjamanendrums, ratels, klankschalen en andere instrumenten zijn een krachtige bron van ritmische trillingen. Deze trillingen resoneren door het hele lichaam en stimuleren onze hersengolven waardoor we in een veranderde bewustzijnsstaat kunnen komen: delta, theta, alpha, beta, gamma en epsilon.

Door gebruik te maken van de trillingsfrequenties en resonanties van de stem en andere instrumenten worden hersengolven en cellen gesynchroniseerd en wordt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans hersteld.

Ervaar een van de krachtigste vormen van healing

Tijdens een sound healing sessie gebruik ik zowel mijn stem als andere instrumenten. De klanken, vibraties en energie van mijn stem en andere instrumenten leiden je lichaam en geest naar jouw krachtige innerlijke essentie waarin je je volledig op je gemak voelt. Sound healing helpt je te ontdoen van oude patronen die leiden tot fysieke, emotionele en mentale beperkingen. Daardoor kun je je volledig openstellen en je volledige genezingspotentieel omarmen.

Omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft, stem ik iedere sessie, letterlijk en figuurlijk, speciaal op jou af. Of het nu gaat om meer in ontspannenheid te komen of om een dieper proces in gang te zetten en te ervaren, je bent volledig welkom om het zelf te ervaren.

Een sound healing ontvang je live in mijn praktijkruimte.

Mogelijke effecten

van Sound Healing

Let wel: de effecten zijn voor iedereen anders!

Wat anderen zeggen:

"Wat een bijzondere ervaring. Na één sessie voel ik me al meteen een heel ander mens. Alsof er een zware lading weg is. Ik voel mezelf weer. Ik ben er weer. Dankjewel Monique"
~
Diana Peters

"Onze angsten, onze zorgen, onze onzekerheden, maken soms dat we zo ver van onszelf verwijderd raken. Het voelt alsof al die negatieve lading nu weg is. Het is zo fijn om echt te ZIJN. Ik bedank Monique hartelijk voor deze bijzondere, mooie ervaring."
~
Fleur de Hondt

Praktisch

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen, appen of mailen.

Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.