Sjamanistische Coaching & Healing

Ik begeleid en gids jou bij het verlichten van je fysieke, mentale en emotionele uitdagingen en vragen!

Sjamanistische Coaching & Healing

Ik begeleid en gids jou bij het verlichten van je fysieke, mentale en emotionele uitdagingen en vragen!

Sjamanistische coaching- en healingsessies

Wil jij weer genieten van het leven, maar weet je even niet meer hoe? Sta je voor een moeilijke keuze en weet je niet welke weg je moet inslaan? Heb je last van chronische klachten?

Sjamanistische coaching en healing stimuleert het zelfhelend vermogen van jou als mens. Je lichaam, geest, psyche en emotionele gevoelsleven komen weer in balans. Je energieniveau, ook wel energiefrequentie genoemd, wordt vergroot, wat een positieve uitwerking heeft op hoe je je fysiek en geestelijk voelt.

Hoe zou het voor je zijn als jij...

Zou jij dat willen?

Dan is mijn sjamanistische coaching- en healing iets voor jou!

In een sjamanistische coaching- & healingsessie

Ik help je graag!

De kracht van sjamanistische coaching en healing is dat het inwerkt op jouw diepe bewustzijn. Een niveau waar je normaalgesproken niet of nauwelijks bij kunt komen.

Ik ga uit van jouw eigen innerlijke kracht. De kracht die jij in je hebt, maar die je ver weggestopt hebt. Of misschien helemaal bent vergeten. Ik begeleid jou om je deze opnieuw te herinneren.

Als jouw innerlijke kracht weer naar boven komt, heb je weer ruimte om opnieuw verbinding te maken met jezelf, jouw eigen 'ik', en ervaar je meer rust in je leven: innerlijke rust. En hierdoor voel je ook meer rust, ruimte en verbinding met je omgeving en je leven.

Wat je kan verwachten

Resultaat voor jou

Praktisch

Tarieven: investeren in jezelf

Goede start

Een moment van rust en ontspanning voor jezelf

Kort traject

Om echt met jezelf aan de slag te gaan

Langer traject

Voor een nog dieper effect in jouw heling- en groeiproces

Veelgestelde vragen

Ik zal je in het kort de essentie van sjamanisme uitleggen.

Allereerst: ik ben geen sjamaan! Om mezelf sjamaan te noemen vind ik wel een beetje ver gaan. Volgens mij heb je jarenlange training en ervaring nodig om jezelf sjamaan te kunnen noemen. Ik noem mezelf liever sjamanistisch coach & healer.

Ik volg momenteel een 3-jarige opleiding Sjamanisme, Meditatie & Healing en heb het tweede jaar bijna afgerond.

Het woord sjamaan komt van het Toengoezische šaman. ša betekent ‘weten’. Een sjamaan is dus ‘iemand die weet’ of ‘iemand die in het donker ziet’. Een sjamaan helpt de mens om zoveel mogelijk in balans te leven met de natuurlijke wetten.

Sjamanisme is gebaseerd op het begrip dat alles leeft en bewustzijn heeft. En dat alles energie is. Sjamanistische healing is een vorm van genezing die duizenden jaren teruggaat en in de meeste culturen over de hele wereld wordt beoefend. Hoewel de namen voor bepaalde overtuigingen of ceremonies anders zijn, is er een rode draad van opvallende overeenkomsten die door alle tradities lopen.

Vanuit sjamanistisch perspectief is ziekte (geestelijk of mentaal) een indicator van een disbalans in je ‘energiehuishouding’. Als je de diepe oorzaak vindt van die onbalans, kun je deze op verschillende manieren helen.

Ik zie sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze. En leef zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en met mijn eigen natuur.

In de één op één healingsessies, maar ook in de trajecten en programma’s die ik aanbied, pas ik sjamanistische principes, wijsheden en rituelen toe.

Zweverig?

Regelmatig vragen mensen mij: “Sjamanisme, is dat niet erg zweverig?”

Het sjamanisme zorgt voor een mooie balans in het leven. Tenminste, dat vind ik. Het geeft mij veel rust en vertrouwen in wat er met mij en om mij heen gebeurt. Het helpt mij daardoor juist om stevig met twee benen op de grond te staan.

In het sjamanisme wordt onder andere gewerkt met de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur. Alle elementen zijn met elkaar verbonden en afhankelijk van elkaar. En wij zijn afhankelijk van ieder element.

Elk element heeft zijn betekenis en waarde. Ze geven letterlijk en symbolisch vorm aan ons leven. Soms heb je als mens ‘wat meer lucht’ nodig. En soms is het belangrijk om juist meer te aarden. Je staat dan letterlijk met twee voeten stevig verankerd op de grond.

De meeste mensen ervaren een healing als diep ontspannend. Wat mensen verder beleven varieert. De één ervaart tijdens de healing zelf niet direct iets of niet veel. Anderen zien beelden, kleuren of licht. En anderen voelen en ervaren bijvoorbeeld warmte of krijgen nieuwe inzichten.

Een healing werkt vooral op diep energetisch niveau, vaak de bron genoemd. Het brengt heel diep in jou precies die verandering teweeg waar jij aan toe bent. Of het nou op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak is.

Meestal werkt een healing tot ongeveer drie weken door, vandaar dat ik adviseer om drie weken tussen iedere sessie in te plannen.

Eigenlijk praat ik liever over een investering in jezelf dan over prijs of tarief. Want sjamanistische coaching- en healing is zoveel meer dan de tijd die wij samen bezig zijn. Voor jou betekent het vooral dat je op langere termijn weer in contact komt met jezelf en dat je energie weer onbelemmert gaat stromen.

Hierboven vind je de tarieven per sessie bij afname van één losse sessie of bij afname van bijvoorbeeld drie of zes sessies tegelijkertijd.

Alle prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijk.

Een losse sessie is één enkele sessie die je kunt boeken zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt.

De meeste mensen ervaren een healingsessie als diep ontspannend. Vaak gebeurt er ook direct al het een en ander in een losse sessie.

Een traject is een pakket van een aantal sessies die je ineens afneemt. Het voordeel daarvan is dat je tussen de sessies door van mij persoonlijke ondersteuning en begeleiding krijgt.

Een traject werkt diepgaander dan een enkele coaching- en healingsessies waardoor het effect op jou een stuk groter is.

Nee hoor, de trajecten van drie en zes sessies zijn enkele voorbeelden.

Als je echt aan de slag wilt met jezelf, kun je een goed begin maken met drie sessies. Of zes sessies als je nog meer resultaat wilt boeken.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een traject van drie sessies af te nemen en daarna een traject waarbij je bijvoorbeeld iedere twee maanden een sessie inplant voor ‘onderhoud’.

Als je twijfelt en niet zeker weet wat je wilt, neem dan contact met me op. Dan maken we een afspraak, telefonisch, online via Zoom of in mijn praktijkruimte, om samen te overleggen wat voor jou het beste is.

Het is belangrijk dat je steeds na een sessie de tijd neemt of krijgt om alles te verwerken. Daarom raad ik aan om ca. 3 weken tussen de sessies aan te houden.

Geef het gerust aan als jij behoefte hebt om wat meer of minder tijd ertussen aan te houden.

Uiteraard plannen we alle sessies in goed overleg.

Het is voor jou en mij beter van niet. Echter, omdat ik begrijp dat er soms echt iets belangrijks tussen kan komen, kun je je afspraak annuleren of verzetten tot 24 uur voor je geplande afspraak.

Als je een afspraak binnen 24 uur voor je geplande afspraak afzegt of verzet, wordt de betreffende sessie als sessie berekend conform het afgesproken tarief. Eén van de redenen hiervan is dat ik me voorafgaand aan jouw bezoek al voorbereid op jouw sessie. Ook al duurt een sessie samen met jou ongeveer 1,5 à 2 uur, voor mij zit er veel tijd en energie in de voorbereiding. Ik hoop op je begrip hiervoor.

Er zijn een paar dingen waar je zelf aan kan denken:

  • Het is voor jou en mij fijn als je vooraf nadenkt over een intentie voor jouw healingsessie. Denk nog eens na over jouw uitdagingen en vragen. En: waar wil je graag aan werken.
  • Zorg ervoor dat je op de dag van je sessie voldoende tijd in je agenda hebt vrijgemaakt, zodat je niet gehaast van of terug naar je werk of een andere afspraak moet. Een helder hoofd is belangrijk. Na de healing wil je tijd en ruimte hebben om alleen (of met je dierbaren) te zijn. Dit zal de energie helpen te integreren en je helpen de healing mentaal en emotioneel te verwerken.
  • Draag voor de sessie zelf comfortabele kleding. In mijn praktijkruimte zal ik je vragen om je schoenen uit te doen. Ik raad je aan om een paar comfortabele dikke sokken mee te brengen voor tijdens de sessie om koude voeten te voorkomen.
  • Neem een flesje water mee voor de terugreis.

Voor sjamanistische healing kan het zijn dat er fysiek contact is, maar dat hoeft niet zo te zijn als dat je dat liever niet wilt. Ik wil vooral graag dat je je veilig voelt, dus geef gerust aan wat jouw wensen zijn.

Sjamanistische healing kan helpen bij lichamelijke problemen zoals pijn, blessures of chronische ziekten. Ook geestelijke en emotionele problemen kunnen worden aangepakt, zoals angst, relatieproblemen of het gevoel vast te zitten in het leven. Soms vindt er al na één healingsessie een flinke verschuiving plaats. Andere keren is de genezing een subtieler onderdeel van een lopend proces. Vaak kan een sjamanistische healing een van de vele stappen zijn op weg naar meer heelheid, creativiteit en authenticiteit.

Dat gezegd hebbende is het goed om je ervan bewust te zijn dat sjamanistische healing geen vervanging is voor een behandeling bij een reguliere psychologische of geneeskundige arts of specialist. Stop daarom nooit met een lopende behandeling zonder je arts te raadplegen.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen welzijn en helingsproces.

Ga ervoor... Je bent het waard!

Maak een afspraak voor jouw geluk en welzijn.

Om een afspraak te maken voor een sjamanistische coaching- en healingsessie kun je me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Je kunt ook mailen naar contact@moniquemartens.nl.

Of je kunt het onderstaande formulier invullen waarna ik jou bel om een afspraak vast te leggen. Wat jij het fijnste vindt.

Vul hier je gegevens in

Ik wil een afspraak maken voor een sjamanistische coaching- en healingsessie
Mijn voorkeur gaat uit naar (meerdere keuzes mogelijk):

Als we diep van binnen kijken, ontdekken we dat we precies bezitten wat we wensen.

Elliot Rivera