Klantervaringen

Wat anderen zeggen

Hieronder vind je enkele reviews van cliënten met wie ik de afgelopen periode heb gewerkt. Sommige hebben betrekking op eenmalige sessies, andere hebben betrekking op een traject van meerdere sessies of de diverse evenementen die ik regelmatig organiseer.

Vocal Healing

"Lieve Monique, het is alweer een paar weken geleden dat ik languit op mijn bankstel mocht voor jouw vocal healing. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat het zoveel impact kon hebben, een sjamanistische klankreis via de telefoon en een headset. Nadat we samen even hadden gekeken naar mijn levensthema van dat moment, mocht ik lekker op mijn eigen bankstel onder een dekentje. Monique kon ik horen via mijn headset/oortjes.

Door middel van allerlei klanken, gezang en geluiden, maakte ik een echte reis, waarbij ik van alles voorbij zag komen. Onder andere mijn vader, een kudde paarden, katten. En het leek alsof er allerlei oude zooi letterlijk uit mij werd geblazen. Ik kon de zuiverende wind door mijn lichaam voelen stromen en hoe er gewerkt werd aan balanceren.

Na de healing kreeg ik uitleg van Monique, waarbij ik van de ene in de andere verbazing viel. Alles wat ze vertelde wat ze had gezien en had gedaan, had ik dus ook gezien en gevoeld. Monique gaf mij fijne tips en adviezen mee en ik kreeg ook nog de uitleg opgestuurd van het krachtdier wat mee was gereisd, de kat in mijn geval.

Ik voelde mij helder, lichter, schoner en opgeladen met energie. Ook in de weken erna kon ik nog voelen hoe goed de healing mij heeft gedaan en hoe er een verschuiving van energie heeft plaatsgevonden, ik voel mij veel meer in balans.

Haar stem is geweldig om naar te luisteren en ze durft echt te vertrouwen op wat ze voelt en aangereikt krijgt tijdens de reis. Wat een kadootje was het, echt een aanrader om zelf eens te ervaren!"

~

Annet van der Linden

Vocal Healing

"Ik had niet eerder een voice healing gekregen. Wat een prachtige, mooie en heerlijke ervaring onder de warme begeleiding van Monique. Een knoop mocht zich ontwarren, een schoonmaakactie van binnen. Lichter, open en opgeruimd voel ik me. En nog steeds. Meer in de flow. Nog meer mogen zijn. Dankjewel Monique 🙏"
~
Sandra Bijl

Sjamanistische Klankreis

"In de warme, veilige huiskamer van Monique geniet ik elke keer weer van haar zachte, mooie Nieuwe Maan ceremonies. Daar kan ik tijdens meditatie en soundhealing een fijne reis naar binnen maken, welke mij steeds opnieuw weer nieuwe inzichten geven. Daarnaast is er ruimte voor samen delen in verbinding! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende ceremonie!"
~
Christel

Volle Maan Reis - Maarten Oude Rikmanspoel

Maarten Oude Rikmanspoel

CalmCode – Coaching voor IT’ers

Volle Maan Reis

"De Volle Maan Reis bood me een uitlaadklep en gaf me duidelijkheid over mijn privé situatie en eigen gedrag."

Ik vond de volle maan reis in april erg fijn. De afgelopen maanden waren druk in mijn gezinssituatie en op het werk. Veel dingen die gelijktijdig speelden en daardoor allemaal aandacht vroegen. Ik was een beetje op en dan heb ik behoefte om alleen te zijn. De combinatie van tijd voor mijzelf, de vroege ochtend, het bos en de begeleiding door Monique haalden mij over de streep.

De gesprekken en stukken bewegen die we bij deze reis hebben gedaan waren fijn. Ze klopten qua timing en inhoud van hetgeen we zagen of tegen elkaar zeiden. Daardoor heb ik dingen kunnen bespreken waar ik mee zit en over denk, en alleen op dit moment de ruimte ervaarde om erover te praten.

De reis bood me een uitlaatklep qua gedachten en rust in de omgeving. Daarnaast zijn er, door de vragen en uitleg van Monique, voor mij weer dingen over mijn privé situatie en mijn eigen gedrag duidelijker geworden.

Voor iemand die Monique nog niet kent, ik raad je aan om eens met haar op tocht te gaan. Ze heeft een duidelijke en stevige manier van doen, maar daarin voldoende zachtheid in woord en daden. Dat maakt het voor mij een mooie balans om bekenden ook een reis met Monique aan te raden.

"Met veel toewijding nam Monique ons mee op deze reis. Ze bespeelt de instrumenten prachtig en haar zang maakt het af. Ik voelde na afloop een heerlijke diepe ontspanning."
~
Elise van Bussel
Organisatiepsycholoog

"Ik heb een prachtige Nieuwe Maan Reis onder begeleiding van Monique gemaakt. Na een heerlijke meditatie kwam de klankreis. Een veelheid aan instrumenten bracht me een regenboog van klanken.
De nieuwe maan staat voor nieuwe dingen in het leven: ik heb een krachtige intentie op mijn eitje gezet!
Thnx Monique, voor de ontspannende avond!"

~
Maike Arends
De Groene Wandelcoach

"Dank je wel Monique voor een speciale ervaring tijdens de Nieuwe Maan Reis. Omarmd door een aangename en magische atmosfeer heb ik mogen genieten van onder andere een fijne meditatie en bijzondere sound journey. Erg ontspannend!"
~
Jacqueline Martens

Marjan Geijs

Marjan Geijs

Beheerder Gasterij d’Ouwe Pastorie en Herberg De Griffioen

1-daagse retraite individueel

"Dankbaar voor het proces en de richtingaanwijzer die je voor me bent geweest. Ik kan weer verder."

Al geruime tijd liep ik tegen een barrière aan en ik kreeg steeds niet de vinger op de “zere plek”. Meestal deed ik groepsworkshops en -retraites, steeds niet met het gewenste resultaat. In de periode voorafgaand aan de retraitedag heb ik zelf al een aantal rituelen gedaan. Met deze dag wilde ik deze periode afsluiten.

Het resultaat van de dag is verbluffend. Door de 1-op-1 sessie kon ik mij niet verstoppen. Ik kon de spiegel niet ontwijken. Gek genoeg… de spiegel brak niet! Ik kreeg nieuwe inzichten. Opgelucht en licht reed ik naar huis. Onderweg leek het of het proces nog door ging. Ik reed rustig door een mooi landschap. Ik was gewoon blij met alles. Misschien wel voor het eerst, ook met mezelf. Dat gevoel is er nog steeds. Het valt ook de mensen om me heen op.

Toen Monique op mijn pad kwam voelde ik direct dat het goed zat. Ze heeft goed geluisterd en goed opgepakt wat ik nodig had om mijn barrière te kunnen doorbreken. Monique is warm, rustig, empathisch, down to earth.

"Ge-wel-dig!!! Zoveel bewustwording! Monique is duidelijk, geduldig, geïnteresseerd, meelevend. Ik heb zoveel rust gevonden. Al met al dus zeker een aanrader. Het is een speciale ervaring!"
~
Petra
Orakelen en meer

"Heel interessant en leerrijk. Veel inzichten gekregen. Monique is een super vrouw die veel power en wijsheid uitstraalt."
~
Ilse

"Ik heb het programma als positief ervaren! Vooral de meditatie oefeningen vond ik prettig! Monique blijft heel rustig ook in situaties die even niet gaan zoals gepland/gehoopt. Pakt snel de lijn weer op. Doet moeite voor iedereen zodat je je ook gezien voelt. Bij Monique mag je zijn zonder oordeel!"
~
Marieta
Eigenaar MB-Styling

Monique Martens - wandelcoachprogramma coachee

ER

Docent Hogeschool

Wandelcoachtraject

"Een werkzaam werkbaar leven zonder druk."

Bij het begin van het traject bij Monique was ik helemaal vastgelopen in een woud van afspraken, verwachtingen. Volledig opgebrand en uitgeput. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om regelmatig met de bedrijfsarts de gang van zaken te bespreken, een frequent bezoek aan een psycholoog gespecialiseerd in burn-out, huisarts op afstand in een begeleidende rol en wekelijks een gesprek met mijn leidinggevende.

Monique kwam min of meer toevallig op mijn pad en na overleg met bedrijfsarts ingestapt. Wat ik wilde bereiken was terug naar een werkbaar werkzaam leven zonder extra druk.

Na afloop van het traject kan ik zeggen dat mijn doelstelling behaald is… een werkzaam werkbaar leven zonder druk. De gesprekken en oefeningen hebben een positieve bijdrage geleverd, complementair. Trots dat ik mijn creativiteit heb behouden en misschien nog wel wat verder uitgebreid. Het resultaat is dat ik weer mijn ‘oude’ werkzame leven kan oppakken en meer de balans tussen privé en werk kan voelen. Zal altijd wel door elkaar blijven lopen. Meer bewuster is het goede gevoel in woord en daad.

Ik omschrijf Monique als een observator in een adviserende en duidende rol zonder richting aan te geven. Iemand zelf laten oordelen, wikken en wegen en dan een ondersteunende keuze laten maken.

"Heel prettig programma. Maakt me weer zo bewust van in het nu zijn en hoe mooi de natuur is. Monique is een lieve, prettig in de omgang zijnde vrouw, die je ondersteunt om weer de rust in jezelf te kunnen vinden. Raad haar zeker aan."
~
Debora
Financieel Manager

"Een heel fijn programma. Ik kon even wat afstand nemen van het automatisme. Weer even op een hele andere manier om je heen kijken. Ik werd me bewust van kleine dingen. Monique is een heel warm en prettig persoon, ze straalt rust en betrokkenheid uit. Ze heeft echt kennis van zaken."
~
Erica
Therapeut, Masseur

"Mooie opbouw van de oefeningen. Ik vond het fotograferen heel leuk om te doen. Maar eigenlijk heb ik alle keren genoten. Monique straalt heel veel innerlijke rust en voldoening uit."
~
Karen
Leefstijlcoach

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen, appen of mailen.

* Bellen of een SMS of WhatsApp bericht sturen: 0499-780339 of 06-22559178.

* Mailen: contact@moniquemartens.nl.

Tijdens een afspraak staat mijn telefoon uit. Laat dan een berichtje achter zodat ik je terug kan bellen.