Ga je mee op mijn

3-DAAGSE RETRAITE?

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

Ga je mee op mijn

3-daagse retraite?

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

Vanuit sjamanisme en natuur terug naar jezelf!

Tijdens deze retraite maak je tijd en ruimte voor jezelf om echt met jezelf aan de slag te gaan, zodat jij inzicht krijgt in jouw situatie en weer weet èn voelt wat jij belangrijk vindt. Daardoor voel jij het vuur, de passie, in jezelf weer branden en ervaar je meer voldoening en geluk in je leven.

Komt dit je bekend voor?

Dan is mijn 3-daagse retraite iets voor jou!

Helpt het wat je doet?

Ben jij een sterk mens en ga je altijd maar door? Omdat je dat zo gewend bent... En sta je altijd voor anderen klaar en zorg je voor iedereen? Behalve voor jezelf...

Waarschijnlijk heb je geleerd dat je je eigen boontjes moet doppen en daarom blijf je maar in je eentje doorworstelen. Je wilt best graag iets veranderen, maar je weet gewoonweg even niet meer hoe je dat aanpakt.

Weet je, in ieders leven gebeuren wel dingen. Dat is menselijk! Ook in mijn leven gebeurde van alles. Van de buitenkant was ik altijd die vrolijke, spontane, optimistische, succesvolle en sterke vrouw. Juist ja, die alles aankon. Ook ik bleef altijd maar doorgaan. Pas nadat ik om hulp had gevraagd, en gekregen, ging het snel een stuk beter met mij.

Ook voor jou is het echt oké om om hulp te vragen hoor!

Wanneer ben jij voor het laatst echt met jezelf aan de slag gegaan?

Hoe zou het voor je zijn als jij...

Wil jij dat, mooi mens?

In mijn 3-daagse retraite

Monique Martens - Over mij

Over mij

Ik ben Monique en, zoals ik hierboven al aangaf, gebeuren er ook in mijn leven soms heftige dingen.

Ik zeg altijd (ook tegen mezelf): “Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar wel op hoe je ermee omgaat.” Vanuit die gedachte is het mij gelukt om steeds weer opnieuw zingeving te vinden.

De afgelopen jaren heb ik mijn leven helemaal omgegooid en heb ik een complete transformatie doorgemaakt. Zo kwam ik uiteindelijk op mijn eigen pad terecht.

Ik ben megagelukkig en voel het vuur weer in mij branden!

Inmiddels heb ik diverse mooie programma’s voor jou opgezet waarmee ik jou begeleid naar rust, ruimte en verbinding in jezelf, je omgeving en je leven!

Wat anderen zeggen over mij

Anne

"Monique is een heel warm en prettig persoon, ze straalt rust en betrokkenheid uit. Ze heeft echt kennis van zaken."

Erik

"Ik omschrijf Monique als een observator in een adviserende en duidende rol zonder richting aan te geven. Iemand zelf laten oordelen, wikken en wegen en dan een ondersteunende keuze laten maken."

Hester

"Ik omschrijf Monique als een ‘aards’, aandachtig, geduldig, rustig, nuchter en kundig persoon."

Alle praktische info op een rijtje

Er zijn drie data waaruit je kunt kiezen

Je kunt de datum van jouw keuze bij je aanmelding aangeven.

Een leuk weetje: deze data zijn bewust door mij gekozen omdat zij energetisch gezien de meeste kans bieden op succes. Zo haal jij het allerbeste uit de retraite voor jezelf. Extra fijn dus!

Na de 3-daagse retraite

Gun jij jezelf deze groei en ontwikkeling?

Investeer in jezelf. Je bent het echt waard!

Veelgestelde vragen

Het programma vindt plaats van maandag tot en met woensdag.

 • Maandag tussen 12 en 1 uur treffen we elkaar op een supermooie locatie midden in de bossen ergens in Noord-Brabant. Je mag inchecken en je spullen naar je (eigen) comfortabele kamer met (eigen) badkamer brengen.
 • Na een heerlijke lunch beginnen we met ons programma. Ik ga er inhoudelijk nog niet te veel van verklappen. We gaan samen een paar dagen ‘op reis’. We gaan vooral heel veel de natuur in om te voelen, ontdekken, ervaren en verdiepen. Alle activiteiten en ervaringen vullen elkaar aan en zijn erop gericht om zo veel mogelijk rust, ruimte en verbinding te creeëren in je lijf en je hoofd. Je wordt liefdevol begeleid, maar je wordt niet gespaard!
 • Het is een doorlopend programma dat duurt tot en met woensdagochtend.
 • Woensdag sluiten we na het ochtendprogramma af met een lunch, waarna je weer naar huis mag vertrekken.

Nota bene: er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Vol = vol.

Er zijn drie data waaruit je kunt kiezen:

 • Maandag 14 t/m woensdag 16 maart 2022
 • Maandag 11 t/m woensdag 13 april 2022
 • Maandag 9 t/m woensdag 11 mei 2022

Geef bij de aanmelding je datum van voorkeur aan!

Een leuk weetje. De data zijn bewust door mij gekozen. Energetisch gezien  bieden deze data de meeste kans om het allerbeste uit de retraite te halen voor jezelf!

Ik bied deze drie retraites (maart, april en mei 2022) aan voor de eenmalige pilotprijs van € 666,00 (inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijk).

Hierin is ter plaatse alles inbegrepen: eigen luxe privé kamer met goede bedden en badkamer, eten (ontbijt, lunch en diner) en drinken en mijn begeleiding. En dat alles op een droomlocatie midden in de bossen ergens in Noord-Brabant.

Na aanmelding ontvang je van mij een factuur. Na betaling van de factuur is je plaats definitief voor jou gereserveerd.

Tip: voor persoonlijke ontwikkeling betalen je werkgever of de belastingdienst graag mee.

Met minder nemen we geen genoegen! Het is echt een droomlocatie! Het is veilig en prachtig gelegen midden in de bossen in Noord-Brabant. Het is kleinschalig met veel privacy.

Echt waar, het is een hele bijzondere plek! Je kunt er echt even op verhaal komen en genieten!

 • Je hebt je eigen prachtige privé kamer, met goede bedden en je eigen badkamer.
 • Alle gezonde en lekkere maaltijden, vanaf de lunch bij aankomst tot en met de lunch bij vertrek, worden voor jou verzorgd. Dieetwensen zijn uiteraard geen probleem. Alles wordt met liefde bereid. Laat je maar eens fijn verwennen!
 • Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Uiteraard is er (gratis) wifi beschikbaar. De vraag is of je er veel tijd voor zult hebben…
 • De retraite gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Vol = vol.
  Persoonlijke begeleiding en aandacht vind ik super belangrijk, vandaar dat er niet meer dan 6 personen mee kunnen gaan. Meld je dus op tijd aan!
 • Na aanmelding en ruimschoots voor aanvang van de retraite ontvang je van mij per e-mail alle informatie over locatie, kleding, mee te brengen spullen e.d.
 • Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang krijg je 50% van het bedrag retour ongeacht de reden van je annulering.
 • Iedereen is van harte welkom op deze retraite. Ik sta voor vrije keuze. Jouw huidskleur, geloof, politieke voorkeur, achtergrond, levensstijl, eetwensen, overtuigingen en medische status is voor mij niet relevant. Je mag gewoon zijn wie je bent. Onvoorwaardelijk.
 • Op de locatie kunnen eenvoudige aanvullende basismaatregelen gelden. Mochten de maatregelen op locatie grote gevolgen hebben voor het door laten gaan van de retraite en/of de wijze waarop, dan behoud ik me het recht voor om de locatie aan te passen.
 • Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn om de retraite op de betreffende datum door te laten gaan, dan wordt er in onderling overleg en in overleg met de locatie naar een andere datum uitgeweken.

Aarzel niet en meld je aan!

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden. Heb je eerst nog vragen, bel of mail me dan.

Ik meld me aan voor deelname aan de 3-daagse retraite.
Mijn voorkeursdatum:

Silence isn't empty. It's full of answers.

Tiny Buddha