1-DAAGSE RETRAITE INDIVIDUEEL

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

1-daagse retraite individueel

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

Vanuit sjamanisme en natuur terug naar jezelf!

Tijdens deze individuele retraitedag maak je tijd en ruimte voor jezelf om echt met jezelf aan de slag te gaan, zodat jij inzicht krijgt in jouw situatie en weer weet èn voelt wat jij belangrijk vindt. Door de 1-op-1 begeleiding kunnen we even heel diep en krachtig op jouw situatie afstemmen, waardoor je snel stappen maakt.

Komt dit je bekend voor?

Dan is mijn 1-daagse retraite iets voor jou!

Ik help je graag!

Ben jij een sterk mens en ga je altijd maar door? Omdat je dat zo gewend bent... En sta je altijd voor anderen klaar en zorg je voor iedereen? Behalve voor jezelf...

Waarschijnlijk heb je geleerd dat je je eigen boontjes moet doppen en daarom blijf je maar in je eentje doorworstelen. Je wilt best graag iets veranderen, maar je weet gewoonweg even niet meer hoe je dat aanpakt.

Weet je, in ieders leven gebeuren wel dingen. Dat is menselijk! Ook in mijn leven gebeurde van alles. Van de buitenkant was ik altijd die vrolijke, spontane, optimistische, succesvolle en sterke vrouw. Juist ja, die alles aankon. Ook ik bleef altijd maar doorgaan. Pas nadat ik om hulp had gevraagd, en gekregen, ging het snel een stuk beter met mij.

Ook voor jou is het echt oké om om hulp te vragen hoor!

Wanneer ben jij voor het laatst echt met jezelf aan de slag gegaan?

Hoe zou het voor je zijn als jij...

Wil jij dat, mooi mens?

In mijn 1-daagse retraite

Ervaring van een klant

Marjan, deelneemster 1-daagse retraite individueel

“Al geruime tijd liep ik tegen een barrière aan. Hoewel ik al best veel ervaring heb met het Sjamanisme kreeg ik niet de vinger op de ‘zere plek’. Meestal deed ik groepsworkshops en -retraites, steeds niet met het gewenste resultaat.”
Lees de hele review

Klantervaring

Marjan

Marjan Geijs"Al geruime tijd liep ik tegen een barrière aan. Hoewel ik al best veel ervaring heb met het Sjamanisme kreeg ik niet de vinger op de “zere plek”. Meestal deed ik groepsworkshops en -retraites, steeds niet met het gewenste resultaat. In de periode voorafgaand aan de retraitedag heb ik zelf al een aantal rituelen gedaan. Met deze dag wilde ik deze periode afsluiten.

Het resultaat van de dag is verbluffend. Door de 1-op-1 sessie kon ik mij niet verstoppen. Ik kon de spiegel niet ontwijken. Gek genoeg… de spiegel brak niet! Ik kreeg nieuwe inzichten. Opgelucht en licht reed ik naar huis. Of ik verkeerd gereden ben weet ik niet maar het duurde lang voor ik op de snelweg was. Dat was goed, het leek of het proces nog door ging. Ik reed rustig door een mooi landschap. Ik was gewoon blij met alles. Misschien wel voor het eerst, ook met mezelf. Ruim een week later is dat gevoel er nog steeds. Het valt ook de mensen om me heen op.

Toen Monique op mijn pad kwam voelde ik direct dat het goed zat. Voor de retraitedag hebben we telefonisch een paar fijne gesprekken gehad. Monique heeft goed geluisterd en heeft goed opgepakt wat ik nodig had om mijn barrière te kunnen doorbreken. Monique is warm, rustig, empathisch, down to earth."

-Marjan Geijs

Marjan Geijs
Monique Martens - 1-daagse retraite individueel

Over mij

Ik ben Monique en, zoals ik hierboven al aangaf, gebeuren er ook in mijn leven soms heftige dingen.

Ik zeg altijd (ook tegen mezelf): “Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar wel op hoe je ermee omgaat.” Vanuit die gedachte is het mij gelukt om steeds weer opnieuw zingeving te vinden.

De afgelopen jaren heb ik mijn leven helemaal omgegooid en heb ik een complete transformatie doorgemaakt. Zo kwam ik uiteindelijk op mijn eigen pad terecht.

Ik ben megagelukkig en voel het vuur weer in mij branden!

Inmiddels heb ik diverse mooie programma’s voor jou opgezet waarmee ik jou begeleid naar rust, ruimte en verbinding in jezelf, je omgeving en je leven!

Alle praktische info op een rijtje

Na deze 1-daagse retraite individueel

Gun jij jezelf deze groei en ontwikkeling?

Investeer in jezelf. Je bent het echt waard!

Veelgestelde vragen

Het dagprogramma ziet er globaal als volgt uit:

  • Aankomst in mijn praktijk om 10.00 uur.
  • Het ochtendprogramma bestaat uit een coaching- en healingsessie in mijn praktijkruimte die speciaal op jouw situatie wordt afgestemd.
  • Eenvoudige doch smaakvolle lunch.
  • Na de lunch gaan we samen naar een natuurgebied in een straal van ca. 20 km rondom Best en zullen daar een op jouw situatie afgestemd middagprogramma doen.
  • Eindevan de dag om ca. 17.00 uur.

Jouw financiële investering voor deze 1-daagse retraite individueel is € 249,00 (voor bedrijven exclusief btw).

Hierin is mijn persoonlijke begeleiding inbegrepen, de lunch en drinken.

Tip: voor persoonlijke ontwikkeling betalen je werkgever of de belastingdienst graag mee.

Het ochtendprogramma begint in mijn praktijkruimte in Best. Daar ontmoeten we elkaar ‘s-morgens.

Het middagprogramma vindt plaats in een van de prachtige natuurgebieden in een straal van ca. 20 km rondom Best. Daarbij houd ik rekening met waar jij vandaag komt. Als je ‘s-middags je eigen auto meeneemt, kun je na afloop van het middagprogramma van daaruit weer naar huis vertrekken.

  • Na aanmelding via het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Dit is telefonisch of via Zoom. In dat gesprek plannen we samen een datum voor de retraitedag zelf.
  • Na het intakegesprek ontvang je van mij een factuur voor het gehele bedrag. Deze dient betaald te worden binnen 14 dagen na factuurdatum en in ieder geval voor de retraitedag.
  • Annuleren kan tot 14 dagen voor de geplande datum. Bij annulering binnen 14 dagen voor de geplande datum krijg je 50% van het bedrag retour ongeacht de reden van je annulering.
  • Ruimschoots voor aanvang van de retraitedag ontvang je van mij per e-mail alle informatie over locatie, kleding, eventuele mee te brengen spullen e.d.
  • Een retraitedag gaat altijd door, tenzij er code rood wordt afgegeven, bij ernstige gladheid of bij onweer/bliksem.

Aarzel niet en meld je aan!

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor deze 1-op-1 retraitedag.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een bel- of Zoomafspraak te maken voor een intakegesprek en een datum vast te leggen voor jouw retraitedag.

Tijdens het intakegesprek kun je ook alle vragen stellen die je misschien nog hebt. Onderin het formulier is ook een mogelijkheid om alvast jouw vragen te stellen.

Vul hier je gegevens in

Ik meld me aan voor de 1-daagse retraite individueel

Silence isn't empty. It's full of answers.

Tiny Buddha