Ga je mee op mijn 3-daagse retraite

PROGRAMMA VUUR?

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

Ga je mee op mijn 3-daagse retraite

Programma Vuur?

Kort en krachtig weer even echt helemaal terug naar jezelf!

Helaas, aanmelden voor deze retraite is niet meer mogelijk...

Wil jij graag door mij op de hoogte worden gebracht als ik weer een nieuwe retraite ga organiseren? Laat me dit dan weten!

3-daagse retraite Vuur

Wil jij...

Eén van deze dingen? Of misschien wel alles?

Maak dan gebruik van de unieke kans om mee te gaan met mijn 3-daagse retraite Vuur!

Herken je dit?

Soms weet je wel dat er iets niet lekker loopt, maar kan je er de vinger niet op leggen. Je staat al langere tijd onder druk. Hebt een roerige tijd achter de rug. Misschien is er iets gebeurd dat een behoorlijke impact op je heeft? Zit je vooral in je hoofd? Of je bent het vuur in jezelf kwijt?

Ben jij ondernemer of professional? En vraag jij je misschien af: “Waar sta ik? Waar wil ik naar toe?” Maar weet je even niet hoe je zelf een oplossing kan vinden?

Ook dan is het echt oké om om hulp te vragen!

Weet je, in ieders leven gebeuren wel dingen. Ook in mijn leven. Van de buitenkant was ik altijd die vrolijke, spontane, optimistische, succesvolle en sterke vrouw. Juist ja, die alles aankon.

Maar ook ik heb mijn uitdagingen gehad. Zoals iedereen in zijn leven te maken krijgt met uitdagingen.

Ik zeg altijd (ook tegen mezelf): “Je hebt geen invloed op wat je overkomt, maar wel op hoe je ermee omgaat.” Vanuit die gedachte is het mij gelukt om steeds weer opnieuw zingeving te vinden.

Vorig jaar heb ik mijn leven helemaal omgegooid. Om dat te kunnen doen, heb ik ook hulp gevraagd. En gekregen. Van een hele fijne coach 💕.

En inmiddels heb ik diverse mooie programma’s voor jou opgezet waarmee ik jou begeleid naar rust, ruimte en verbinding. Met jezelf, je omgeving en je leven!

3-daagse Retraite Vuur

Van 12 tot en met 14 juli a.s. vindt de 3-daagse retraite Vuur plaats.

Wat krijg je allemaal?

Er is plek voor maximaal 6 personen en vol = vol!

Dus ik zou zeggen: grijp je kans...

Aanmelden kan helaas niet meer. Als je wilt dat ik je op de hoogte houd als ik weer een retraite organiseer, laat het me dan weten!

Monique Martens - 3-daagse try-out

Even praktisch... over de locatie

Even praktisch... over het programma

Silence isn't empty. It's full of answers.

Tiny Buddha

Even praktisch... over je investering

Nog even samenvattend...

Ik wilde het vuur in mezelf weer voelen branden

Monique Martens - 3-daagse try-out sjamanendrum

Wie ben ik?

Voordat ik in 2002 met mijn eigen bedrijf begon, had ik diverse verantwoordelijke functies bij internationale bedrijven. Ik heb daardoor veel ervaring opgedaan bij verschillende soorten bedrijven en vooral ook verschillende types organisaties.

Ondanks dat het erg leuke en interessante banen waren, was ik niet helemaal gelukkig. Ik heb mezelf toen twee vragen gesteld:

  1. Wil ik deze baan blijven doen tot ik (toen nog) 65 ben?
  2. Wil ik 65 worden en denken: “had ik het maar ooit geprobeerd?”

Op beide vragen kon ik duidelijk “nee” antwoorden. Dus toen heb ik mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.

In de ongeveer 20 jaar dat ik nu ondernemer ben heb ik twee bedrijven gehad en heb ik veel ervaring opgedaan waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Zowel als werknemer als ondernemer loop je wel eens tegen bepaalde zaken aan. Dat kan zowel praktisch zijn, maar ook vragen zoals: “Wat wil ik nou graag?” Dat is alleen maar menselijk.

Toen ik al een tijdje het gevoel had dat er iets niet helemaal lekker liep, heb ik een coach in de arm genomen die mij heeft geholpen om mijn vuur, mijn passie weer terug te vinden.

En nu wil ik jou helpen om jouw vuur weer terug te vinden! Niet door jou te vertellen wat je moet doen en hoe. Maar door jou te helpen om je bewust te worden van jouw eigen antwoorden.

Zodat jij het allerbeste in jezelf naar boven haalt!

Aarzel niet en meld je aan!

Gebruik onderstaand formulier om mij te laten weten dat je interesse hebt om deel te nemen aan mijn retraite. Ik neem z.s.m. contact met je op om een (online) kennismakingsafspraak te maken. We kunnen dan samen de details bespreken en jij kunt de vragen stellen die je nog hebt.

Ik heb interesse in deelname aan de 3-daagse retraite Vuur van 12 tot en met 14 juli a.s.

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk...

Heb jij interesse om een volgende keer mee te gaan? En wil jij graag door mij op de hoogte gebracht worden als ik een nieuwe retraite inplan? Laat me dit dan weten!

Ik wil graag op de hoogte worden gebracht als je weer een 3-daagse retraite Vuur organiseert!