Monique Martens - event Nieuwe Maan Reis

Nieuwe Maan Reis

Manifesteer je Dromen!

New moon, new me
I am planting my seeds
New moon, new me
New energy

Monique Martens - event nieuwe maan

Nieuwe Maan

een nieuw begin

Spiritueel gezien staat Nieuwe Maan voor een nieuw begin. Zie het als de beste tijd om de zaadjes van je dromen te planten. Nieuwe kansen en mogelijkheden te manifesteren.

Je mag je aandacht op jezelf richten, op jouw binnenwereld. De energie van de nieuwe maan helpt je bij dat proces, het nemen van rust, evalueren van waar je staat en het versterkt je gevoel en intuïtie. De Nieuwe Maan ondersteunt je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Als je regelmatig bewust je aandacht op jezelf richt, kom je meer in contact met jouw essentie en behoeften. Het is een goed moment om iets te veranderen in je leven. Of het nou gaat over je gezondheid, werk, relatie of wat dan ook.

Met Nieuwe Maan zet je jouw intenties voor jouw dromen, doelen en plannen. In de periode tussen Nieuwe Maan en Volle Maan is de energie het beste voor het maken en uitvoeren van jouw nieuwe doelen en plannen, zowel persoonlijk als zakelijk.

Door mee te bewegen met de energie van de maancyclus versterk jij jouw eigen energie. Het ondersteunt je op je levenspad.

Van dromen

naar doen!

Je kunt hele krachtige gedachten de wereld insturen en het dan verder overlaten aan het universum. Het is echter zeker zo belangrijk om actie te ondernemen en concreet aan de slag te gaan om je dromen waar te maken.

Om jou daarbij te ondersteunen organiseer ik een Nieuwe Maan Reis voor en met jou.

Met de energie van de Nieuwe Maan en een sjamanistische geleide meditatie maken we contact met jouw dromen, wensen en doelen. Daarna begeleid ik je met de diepe klanken van mijn drum en andere krachtige instrumenten tijdens een sound healing of shamanic journey om verbinding te maken met jouw intenties voor de komende periode.

Iedere Maan volgen we het specifieke thema van die Nieuwe Maan.

Een magische sjamanenreis met klanken en woorden om te ontspannen en om je te verbinden met je intenties voor de komende periode!

Wat deelnemers zeggen:

"In de warme, veilige huiskamer van Monique geniet ik elke keer weer van haar zachte, mooie Nieuwe Maan ceremonies. Daar kan ik tijdens meditatie en soundhealing een fijne reis naar binnen maken, welke mij steeds opnieuw weer nieuwe inzichten geven. Daarnaast is er ruimte voor samen delen in verbinding! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende ceremonie!"
~
Christel

"Ik heb een prachtige Nieuwe Maan Reis onder begeleiding van Monique gemaakt. Na een heerlijke meditatie kwam de klankreis. Een veelheid aan instrumenten bracht me een regenboog van klanken.
De nieuwe maan staat voor nieuwe dingen in het leven: ik heb een krachtige intentie op mijn eitje gezet!
Thnx Monique, voor de ontspannende avond!"

~
Maike Arends
De Groene Wandelcoach

"Met veel toewijding nam Monique ons mee op deze reis. Ze bespeelt de instrumenten prachtig en haar zang maakt het af.
Ik voelde na afloop een heerlijke diepe ontspanning."

~
Elise van Bussel
Organisatiepsycholoog

"Dank je wel Monique voor een speciale ervaring tijdens de Nieuwe Maan Reis. Omarmd door een aangename en magische atmosfeer heb ik mogen genieten van onder andere een fijne meditatie en bijzondere sound journey. Erg ontspannend!"
~
Jacqueline Martens
Virtual Assistant

Nieuwe Maan Reis - Manifesteer Je Dromen!

Praktische info

Nota bene

Zeg even nee tegen de wereld en zeg ja tegen jezelf.

Laat de boel de boel en ga mee op deze magische reis!

Ik vind het een eer om jou tijdens deze krachtige ceremonie te mogen ontvangen!

Laat mij weten dat je mee op reis gaat

Om je aan te melden kun je mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer).

Als je nog vragen hebt, kun je me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Of stuur een SMS of WhatsApp bericht.

Mijn telefoon staat altijd uit als ik een afspraak heb. Laat gerust een berichtje achter met je naam en telefoonnummer zodat ik je terug kan bellen, en geef dan gelijk aan wanneer het jou het beste uitkomt dat ik jou bel.