Mijn nieuwjaarswensen voor jou

Mijn nieuwjaarswensen voor jou

Mijn nieuwsjaarswensen voor jou. En een tipje van de sluier over wat ik ga doen dit jaar 🦌🐬🦋🐝

Filmpje

Het onderstaande filmpje heb ik opgenomen tijdens mijn ochtendwandeling op nieuwjaarsdag en wil ik graag met je delen.

De specht

De spirituele betekenis van een specht (ergens in het filmpje noem ik hem):

“De specht komt jouw hard kloppend aan de deur de boodschap brengen dat je deze manier van leven mag laten gaan. Dat je je niet hoeft te verstoppen, verhullen of (laten) uithollen. Dat al deze middelen NIETS aan jou toevoegen. Ze leiden je alleen maar af. Jouw hoofd heeft door de jaren heen een te grote rol in jouw leven toebedeeld gekregen. Heeft weg verklaart WIE jij nou werkelijk bent, en je verleidt om aardse middelen en manieren in te zetten, die in eerste instantie een opluchting leken te brengen, maar later jou weer met een kater laten zitten.

Er komt gewoon té veel door jouw hersenbarrière heen en je kunt je hier niet goed tegen wapenen, omdat men dat vergeten is jou te leren in de tijd dat je hier nu op aarde rondloopt. Je ziet te veel, je pikt te veel op en daarnaast ben je ook nog eens nieuwsgierig. Daardoor ga je op zoek naar informatie en kennis. Daar is niets mis mee, want het triggert jou om bij jouw intuïtie te komen, maar echte wijsheid is het niet. Die vindt je alleen IN jouw ZELF.”
(bron: Uitjebewust).

Als dat geen mooie boodschap is om het jaar mee te beginnen…

Liefs,
Monique 🙏💖

PS: degene die liever leest dan kijkt, die vindt onder de video de geschreven tekst.

Transcipt video

Goedemorgen allemaal. Welkom bij mijn ochtendwandeling.

Normaalgesproken is het altijd pikkedonker als ik hier loop. Maar vanwege nieuwjaarsdag ben ik een beetje later dan normaal. Ik wil je dan ook een ontzettend fijn, gelukkig en vooral gezond 2021 toewensen. En ik hoop van harte dat al jouw dromen voor het nieuwe jaar uit mogen komen.

En dat brengt mij op mijn dromen. De meesten van jullie weten al wel dat ik al een tijdje bezig ben met van allerlei dingen uit te zoeken en uit te proberen. Ik voelde namelijk al een tijd dat er iets kriebelde bij mij, maar ik kon er niet echt de vinger op leggen. Dus ik ben van allerlei dingen gaan onderzoeken. Die hebben ertoe geleid dat ik erachter ben gekomen dat ik toe ben aan verandering van werk.

In het begin voelde dat wel een beetje raar want ik had gedacht dat ik mijn webdesign bureau zou blijven houden totdat ik met pensioen zou gaan. Maar dat is dus niet het geval. Ik heb namelijk besloten om te stoppen met mijn webdesign bureau en iets heel anders te gaan doen. Nu is het zo dat ik mijn bestaande klanten nog wel een tijdje zal blijven helpen om hun websites te onderhouden. Maar ik neem dus al een tijdje geen nieuwe opdrachten meer aan en ja, het is klaar.

Dan vraag je je misschien af: “Wat gaat ze dan wel doen?” Nou, ik kan alvast een tipje van de sluier oplichten: ik heb pasgeleden gehoord dat ik ben aangenomen voor een opleiding wandelcoach en die gaat in januari beginnen. Dus deze maand. Daar heb ik ontzettend veel zin in, ik kijk er heel erg naar uit. En ik kijk er ook heel erg naar uit wat dit nieuwe pad mij gaat brengen. Heel precies weet ik dat nog niet, want ik ga daarnaast nog een aantal andere dingen onderzoeken, uitvinden en uitproberen. Maar dat zullen jullie vast in de nabije toekomst nog wel gaan horen.

Ik wens je een ontzettend fijne dag toe [overigens hoor ik nu op de achtergrond een specht – heel mooi]. Ik hoop dat je een hele fijne nieuwjaarsdag hebt en nogmaals, ik wens je alle goeds toe voor het nieuwe jaar. En ik houd je op de hoogte.

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *