Klantervaringen

Wat anderen zeggen over mij en mijn programma’s

Klantervaringen

Wat anderen zeggen over mij en mijn programma’s

Klanten reviews

Ik begrijp dat het best spannend is om de stap te nemen om een coachtraject te gaan volgen. Allereerst is het misschien al moeilijk om voor jezelf toe te geven dat ‘het niet vanzelf overgaat’. Misschien vindt je het gewoon lastig om hulp in te schakelen? Twijfel je of dit wel iets voor je is? Of vraag je je af of het wel werkt voor jou?

Mijn klanten zijn blij dat ze de beslissing hebben genomen om zich door mij te laten coachen. Om jou een idee te geven wat anderen van mijn programma’s vinden en wat hun ervaringen zijn met mij, vind je hieronder enkele van hun bevindingen en verhalen.

Zie mijn reviewbeleid.

Als je vragen voor mij hebt of je wilt een keer van gedachten wisselen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Marjan, deelneemster 1-daagse retraite individueel

“Al geruime tijd liep ik tegen een barrière aan. Hoewel ik al best veel ervaring heb met het Sjamanisme kreeg ik niet de vinger op de ‘zere plek’. Meestal deed ik groepsworkshops en -retraites, steeds niet met het gewenste resultaat.”
Lees de hele review

Klantervaring

Deelneemster 1-daagse retraite individueel

Marjan Geijs"Al geruime tijd liep ik tegen een barrière aan. Hoewel ik al best veel ervaring heb met het Sjamanisme kreeg ik niet de vinger op de “zere plek”. Meestal deed ik groepsworkshops en -retraites, steeds niet met het gewenste resultaat. In de periode voorafgaand aan de retraitedag heb ik zelf al een aantal rituelen gedaan. Met deze dag wilde ik deze periode afsluiten. Het resultaat van de dag is verbluffend. Door de 1-op-1 sessie kon ik mij niet verstoppen. Ik kon de spiegel niet ontwijken. Gek genoeg… de spiegel brak niet! Ik kreeg nieuwe inzichten. Opgelucht en licht reed ik naar huis. Of ik verkeerd gereden ben weet ik niet maar het duurde lang voor ik op de snelweg was. Dat was goed, het leek of het proces nog door ging. Ik reed rustig door een mooi landschap. Ik was gewoon blij met alles. Misschien wel voor het eerst, ook met mezelf. Ruim een week later is dat gevoel er nog steeds. Het valt ook de mensen om me heen op. Toen Monique op mijn pad kwam voelde ik direct dat het goed zat. Voor de retraitedag hebben we telefonisch een paar fijne gesprekken gehad. Monique heeft goed geluisterd en heeft goed opgepakt wat ik nodig had om mijn barrière te kunnen doorbreken. Monique is warm, rustig, empathisch, down to earth." -Marjan Geijs
Marjan Geijs

Deelnemers programma 'Vind jouw innerlijke rust!'

Petra

"Ge-wel-dig!!! Gelijk bij de 1e les al... Zoveel bewustwording! Het programma is simpel te volgen, geen poespas, to the point! Monique is duidelijk, geduldig, geïnteresseerd, meelevend. Ik heb zoveel rust gevonden en dat al na 5 dagen... Al met al dus zeker een aanrader... Het is een speciale ervaring!"

Ilse

"Heel interessant en leerrijk programma. Veel inzichten gekregen. Monique is een super vrouw die veel power en wijsheid uitstraalt. Ik vind dat de meeste trainingen langdradig zijn maar deze niet, bleef me boeien van het begin tot het einde."

Marieta

"Ik heb het programma als positief ervaren! Vooral de meditatie oefeningen vond ik prettig! Monique blijft heel rustig ook in situaties die even niet gaan zoals gepland/gehoopt. Pakt snel de lijn weer op. Doet moeite voor iedereen zodat je je ook gezien voelt. Bij Monique mag je zijn zonder oordeel!"

Deelnemer wandelcoachtraject

“Bij het begin van het wandelcoachtraject bij Monique was ik helemaal vastgelopen in een woud van afspraken, verwachtingen. Volledig opgebrand en uitgeput. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om regelmatig met de bedrijfsarts de gang van zaken te bespreken…”

Monique Martens - wandelcoachprogramma coachee

Deelnemers programma 'Vind weer rust in jezelf!'

Debora

"Heel prettig programma. Maakt me weer zo bewust van in het nu zijn en hoe mooi de natuur is. Monique is een lieve, prettig in de omgang zijnde vrouw, die je ondersteunt om weer de rust in jezelf te kunnen vinden. Raad haar zeker aan."

EB

"Een heel fijn programma. Ik kon even wat afstand nemen van het automatisme. Weer even op een hele andere manier om je heen kijken. Ik werd me bewust van kleine dingen. Monique is een heel warm en prettig persoon, ze straalt rust en betrokkenheid uit. Ze heeft echt kennis van zaken."

Simone

"Zinvol en prettig programma. Monique is een prettige persoonlijkheid met een prettige stem en die rust uitstraalt."

Karen

"Mooie opbouw van de oefeningen. Ik vond het fotograferen heel leuk om te doen. Maar eigenlijk heb ik alle keren genoten. Monique straalt heel veel innerlijke rust en voldoening uit."

Hester, deelneemster wandelcoachtraject

“Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven…”

Lees de hele review

Klantervaring

Hester

Monique Martens - coachee wandelcoachtraject"Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven. Ik wil minder werken voor geld, ik heb wel behoefte om een financiële bijdrage te leveren maar wil daar niet uitsluitend door gestuurd worden. Met het wandelcoachtraject wilde ik graag ontdekken welke kant ik op kan bewegen om voldoening te vinden in mijn leven. Ik had vooraf geen twijfels over het traject. Ik was ervan overtuigd dat er sowieso iets goeds uit zou komen, dat het me meer inzicht zou geven over mezelf, mijn plek in de wereld en mijn verlangens. Had niet echt heel specifieke verwachtingen. Natuurlijk is het ook essentieel dat het zou klikken tussen ons maar daar had ik ook geen twijfels over. Nu aan het einde van het taject voel ik me lichter en beter in m’n vel. Ik heb tijdens de oefeningen zaken ontdekt die ik nog niet wist van mezelf. Vond de uitkomsten van de oefeningen erg verrassend en verhelderend. Heel bijzonder dat dingetjes uit de natuur zo’n concrete aanwijzingen kunnen zijn. Tijdens de oefeningen werd concreet duidelijk waar ik tevreden over ben (of juist niet), wat ik bereik heb en wat ik zou willen. Voor mij zijn er tijdens de oefeningen echt wat ‘kwartjes’ gevallen. Veel weet/wist ik wel zo ongeveer, maar tijdens de oefeningen werden de thema’s, verlangens en te ondernemen acties veel concreter. Heel verhelderend dat ik tijdens de oefeningen goed kon voelen wat een bepaald onderwerp voor me betekent, hoe ik daar mee omga en of dat goed of niet goed voelt voor me. De huiswerkopdrachten vond ik zeker iets toevoegen omdat ik daardoor meer met de onderwerpen bezig bleef. Ik omschrijf Monique als een ‘aards’, aandachtig, geduldig, rustig, nuchter en kundig persoon. Ik vond het heel fijn dat je op een niet dwingende manier doorvraagt over mijn antwoorden, je vraagt op een uitnodigende manier wat iets voor me betekent en wat eventuele volgende stappen zouden kunnen zijn. Dat maakt dat ik dieper voel en nadenk wat een thema voor me betekent en of en wat ik zou willen veranderen. Voor mij belangrijk omdat ik zelf geneigd ben snel weer door te gaan naar het volgende… Vond het ook fijn dat ik tijdens een oefening kon aangeven dat het genoeg was voor me. Je kon er toch nog een mooie afsluiting bij maken (kwetsbaarheid versus geslotenheid)." -Hester Wildenberg (vrouw, 60 jaar)
Monique Martens - online training coachee

Anne, deelneemster wandelcoachtraject

“Toen ik aan het wandelcoachtraject bij Monique begon wilde ik vooral meer rust krijgen in mijn hoofd en weer van het leven genieten. Die rust in mezelf heb ik tijdens het traject zeker gevonden. De natuur heelt veel en brengt balans.”

Lees de hele review

Klantervaring

Anne, deelneemster wandelcoach programma

Monique Martens - online training blad

"Toen ik aan het wandelcoachtraject begon wilde ik vooral meer rust krijgen in mijn hoofd en weer van het leven genieten. Die rust in mezelf heb ik tijdens het traject zeker gevonden. De natuur heelt veel en brengt balans. Monique is rustig, heeft het talent om goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door dingen uit te spreken kreeg ik meer inzichten in mezelf. De mindfulness oefeningen zijn goed om me op mezelf te focussen. Heel leuk is dat mijn wonderweekend is uitgekomen. Bedankt Monique voor je tijd en aandacht."

-Anne (vrouw, 33 jaar)

Monique Martens - online training blad

Wil jij weten of mijn programma's iets voor jou zijn?

Luisteren kan zoveel zeggen.

Omdenken