VERHALEN VAN KLANTEN

Wat anderen zeggen over mij en mijn programma’s

Klantervaringen

Wat anderen zeggen over mij en mijn programma’s

Klanten reviews

Ik begrijp dat het best spannend is om de stap te nemen om een coachtraject te gaan volgen. Allereerst is het misschien al moeilijk om voor jezelf toe te geven dat ‘het niet vanzelf overgaat’. Misschien vindt je het gewoon lastig om hulp in te schakelen? Twijfel je of dit wel iets voor je is? Of vraag je je af of het wel werkt voor jou?

Mijn klanten zijn blij dat ze de beslissing hebben genomen om zich door mij te laten coachen. Om jou een idee te geven wat anderen van mijn programma’s vinden en wat hun ervaringen zijn met mij, vind je hieronder enkele van hun bevindingen en verhalen.

Als je vragen voor mij hebt of je wilt een keer van gedachten wisselen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Deelnemer wandelcoachtraject

“Bij het begin van het wandelcoachtraject bij Monique was ik helemaal vastgelopen in een woud van afspraken, verwachtingen. Volledig opgebrand en uitgeput. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om regelmatig met de bedrijfsarts de gang van zaken te bespreken…”

Lees de hele review

Klantervaring

Deelnemer wandelcoachprogramma

Monique Martens - wandelcoachprogramma coachee"Bij het begin van het wandelcoachtraject bij Monique was ik helemaal vastgelopen in een woud van afspraken, verwachtingen. Volledig opgebrand en uitgeput. Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om regelmatig met de bedrijfsarts de gang van zaken te bespreken, een frequent bezoek aan een psycholoog gespecialiseerd in burn-out, huisarts op afstand in een begeleidende rol en wekelijks een gesprek met mijn leidinggevende. Wandelcoaching kwam min of meer toevallig op mijn pad en na overleg met bedrijfsarts ingestapt. Wat ik wilde bereiken is terug naar een werkbaar werkzaam leven zonder extra druk.

Ik had geen twijfels over het wandelcoachtraject in de zin van wat gaat het me opleveren. Eerder een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Geheel passend bij mijn karakter.

Na afloop van het traject kan ik zeggen dat mijn doelstelling behaald is... een werkzaam werkbaar leven zonder druk. De wandelcoachgesprekken hebben zeker een positieve bijdrage geleverd, complementair. Trots dat ik mijn creativiteit heb behouden en misschien nog wel wat verder uitgebreid.

Het resultaat is dat ik weer mijn ‘oude’ werkzame leven kan oppakken en meer de balans tussen privé en werk kan voelen. Zal altijd wel door elkaar blijven lopen. Meer bewuster is het goede gevoel in woord en daad.

Ik omschrijf Monique als een observator in een adviserende en duidende rol zonder richting aan te geven. Iemand zelf laten oordelen, wikken en wegen en dan een ondersteunende keuze laten maken."

-ER (man, begin 60)

Monique Martens - wandelcoachprogramma coachee

Deelnemers programma 'Vind weer rust in jezelf!'

Debora

"Heel prettig programma. Maakt me weer zo bewust van in het nu zijn en hoe mooi de natuur is. Monique is een lieve, prettig in de omgang zijnde vrouw, die je ondersteunt om weer de rust in jezelf te kunnen vinden. Raad haar zeker aan."

EB

"Een heel fijn programma. Ik kon even wat afstand nemen van het automatisme. Weer even op een hele andere manier om je heen kijken. Ik werd me bewust van kleine dingen. Monique is een heel warm en prettig persoon, ze straalt rust en betrokkenheid uit. Ze heeft echt kennis van zaken."

Simone

"Zinvol en prettig programma. Monique is een prettige persoonlijkheid met een prettige stem en die rust uitstraalt."

Karen

"Mooie opbouw van de oefeningen. Ik vond het fotograferen heel leuk om te doen. Maar eigenlijk heb ik alle keren genoten. Monique straalt heel veel innerlijke rust en voldoening uit."

Hester, deelneemster wandelcoachtraject

“Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven…”

Lees de hele review

Klantervaring

Hester

Monique Martens - online training coachee"Toen ik met het wandelcoachtraject bij Monique begon zat ik niet lekker in m’n vel. Was minder blij dan ik normaal ben. Zat in de knoop met mijn plek in mijn relatie doordat onze omstandigheden door Corona veranderd zijn. Was aan het zoeken naar een nieuw doel in mijn leven. Ik wil minder werken voor geld, ik heb wel behoefte om een financiële bijdrage te leveren maar wil daar niet uitsluitend door gestuurd worden.

Met het wandelcoachtraject wilde ik graag ontdekken welke kant ik op kan bewegen om voldoening te vinden in mijn leven.

Ik had vooraf geen twijfels over het traject. Ik was ervan overtuigd dat er sowieso iets goeds uit zou komen, dat het me meer inzicht zou geven over mezelf, mijn plek in de wereld en mijn verlangens. Had niet echt heel specifieke verwachtingen. Natuurlijk is het ook essentieel dat het zou klikken tussen ons maar daar had ik ook geen twijfels over.

Nu aan het einde van het taject voel ik me lichter en beter in m’n vel. Ik heb tijdens de oefeningen zaken ontdekt die ik nog niet wist van mezelf. Vond de uitkomsten van de oefeningen erg verrassend en verhelderend. Heel bijzonder dat dingetjes uit de natuur zo’n concrete aanwijzingen kunnen zijn. Tijdens de oefeningen werd concreet duidelijk waar ik tevreden over ben (of juist niet), wat ik bereik heb en wat ik zou willen.

Voor mij zijn er tijdens de oefeningen echt wat ‘kwartjes’ gevallen. Veel weet/wist ik wel zo ongeveer, maar tijdens de oefeningen werden de thema’s, verlangens en te ondernemen acties veel concreter. Heel verhelderend dat ik tijdens de oefeningen goed kon voelen wat een bepaald onderwerp voor me betekent, hoe ik daar mee omga en of dat goed of niet goed voelt voor me. De huiswerkopdrachten vond ik zeker iets toevoegen omdat ik daardoor meer met de onderwerpen bezig bleef.

Ik omschrijf Monique als een ‘aards’, aandachtig, geduldig, rustig, nuchter en kundig persoon. Ik vond het heel fijn dat je op een niet dwingende manier doorvraagt over mijn antwoorden, je vraagt op een uitnodigende manier wat iets voor me betekent en wat eventuele volgende stappen zouden kunnen zijn. Dat maakt dat ik dieper voel en nadenk wat een thema voor me betekent en of en wat ik zou willen veranderen. Voor mij belangrijk omdat ik zelf geneigd ben snel weer door te gaan naar het volgende… Vond het ook fijn dat ik tijdens een oefening kon aangeven dat het genoeg was voor me. Je kon er toch nog een mooie afsluiting bij maken (kwetsbaarheid versus geslotenheid)."

-Hester Wildenberg (vrouw, 60 jaar)

Monique Martens - online training coachee

Anne, deelneemster wandelcoachtraject

“Toen ik aan het wandelcoachtraject bij Monique begon wilde ik vooral meer rust krijgen in mijn hoofd en weer van het leven genieten. Die rust in mezelf heb ik tijdens het traject zeker gevonden. De natuur heelt veel en brengt balans.”

Lees de hele review

Klantervaring

Anne, deelneemster wandelcoach programma

Monique Martens - online training blad

"Toen ik aan het wandelcoachtraject begon wilde ik vooral meer rust krijgen in mijn hoofd en weer van het leven genieten. Die rust in mezelf heb ik tijdens het traject zeker gevonden. De natuur heelt veel en brengt balans. Monique is rustig, heeft het talent om goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door dingen uit te spreken kreeg ik meer inzichten in mezelf. De mindfulness oefeningen zijn goed om me op mezelf te focussen. Heel leuk is dat mijn wonderweekend is uitgekomen. Bedankt Monique voor je tijd en aandacht."

-Anne (vrouw, 33 jaar)

Monique Martens - online training blad

Wil jij weten of mijn programma's iets voor jou zijn?

Luisteren kan zoveel zeggen.

Omdenken