Monique Martens - Klankreis - Sjamanistische Sound Journey

Helende Klankreis

Sjamanistische Sound Journey

Alles in het leven is trilling.

Monique Martens - praktijkruimte sfeerimpressie

Dompel jezelf onder

in een sjamanistische klankreis

Tijdens deze helende sound journey word je, soms met en soms zonder woorden, zachtjes naar een plek van stilte en volledige ontspanning in jezelf geleid.

Een klankreis wordt ook wel klankbad genoemd, omdat je volledig wordt ondergedompeld in de trillingen die worden gecreëerd door voice, sjamanendrums, klankschalen, ratels en andere instrumenten. Elk orgaan en elke cel in ons lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Geluid en trillingen beïnvloeden ons op cellulair niveau. Dit maakt klankreizen zo krachtig.

De vibraties van mijn stem en instrumenten leiden je lichaam en geest naar jouw krachtige innerlijke essentie waarin je je volledig op je gemak voelt.

Tijdens een klankbad zweven veel mensen tussen het bewuste en het onderbewuste. Sommige mensen nemen visioenen, kleuren en herinneringen waar. Anderen krijgen duidelijkheid en nieuwe ideeën. Velen stellen een intentie of vragen om begeleiding. Soms ervaren mensen subtiele bewegingen in hun lichaam. Emoties kunnen naar de oppervlakte borrelen. Je kunt zelfs in slaap vallen!

Er is geen goede of foute manier om een klankbad te ontvangen. Het is een zeer persoonlijke ervaring en je ervaring zal elke keer variëren.

Houd een open geest, sta jezelf toe om met de stroom mee te gaan, je over te geven aan de ervaring en alle ervaringen die naar de oppervlakte komen te verwelkomen.

Iedere klankreis is uniek!

Mogelijke effecten

van een klankreis

Let wel: de effecten zijn voor iedereen anders!

Magische Sjamanistische Sound Journey!

Ga mee op deze tijdloze droomreis om het positieve, diepe en helende effect van de meditatieve en sjamanistische klanken te ervaren.

Wat deelnemers zeggen:

"In de warme, veilige huiskamer van Monique geniet ik elke keer weer van haar zachte, mooie Sound Journeys. Daar kan ik tijdens meditatie en soundhealing een fijne reis naar binnen maken, welke mij steeds opnieuw weer nieuwe inzichten geven. Daarnaast is er ruimte voor samen delen in verbinding! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende ceremonie!"
~
Christel

"Ik heb een prachtige Nieuwe Maan Sound Journey onder begeleiding van Monique gemaakt. Na een heerlijke meditatie kwam de klankreis. Een veelheid aan instrumenten bracht me een regenboog van klanken. De nieuwe maan staat voor nieuwe dingen in het leven!
Thnx Monique, voor de ontspannende avond!"

~
Maike Arends
De Groene Wandelcoach

"Met veel toewijding nam Monique ons mee op deze klankreis. Ze bespeelt de instrumenten prachtig en haar zang maakt het af.
Ik voelde na afloop een heerlijke diepe ontspanning."

~
Elise van Bussel
Organisatiepsycholoog

"Dank je wel Monique voor een speciale ervaring tijdens de Nieuwe Maan Klankreis. Omarmd door een aangename en magische atmosfeer heb ik mogen genieten van onder andere een fijne meditatie en bijzondere sound journey. Erg ontspannend!"
~
Jacqueline Martens

Nieuwe Maan Reis - Manifesteer Je Dromen!

Praktische info

Nota bene

Sluit de buitenwereld buiten en keer naar binnen tijdens deze magische klankreis!

Ik vind het een eer om jou tijdens deze krachtige ceremonie te mogen ontvangen!

Laat mij weten dat je mee op klankreis gaat

Om je aan te melden kun je mailen naar contact@moniquemartens.nl (vermeld je naam en telefoonnummer).

Als je nog vragen hebt, kun je me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Of stuur een SMS of WhatsApp bericht.

Mijn telefoon staat altijd uit als ik een afspraak heb. Laat gerust een berichtje achter met je naam en telefoonnummer zodat ik je terug kan bellen, en geef dan gelijk aan wanneer het jou het beste uitkomt dat ik jou bel.