Ik vervolg mijn pad en geniet

Sjamanisme - ik vervolg mijn pad en geniet

Binnenkort ga ik beginnen met de Opleiding Sjamanisme! In die opleiding ga ik mijn intuïtie, kwaliteiten en innerlijke kracht verder ontwikkelen en leren hoe ik mijn energie zo efficiënt mogelijk kan gebruiken.

Over krachtdieren en rituelen

Daarnaast komen er nog veel andere mooie en bijzondere dingen aan bod. Te veel om op te noemen, maar om je een indruk te geven: contact met mijn krachtdier(en), gids en voorouders, rituelen en initiaties, verschillende niveaus van waarnemen en nog veel meer.

Wauw, zo mooi! Ik heb er zo ontzettend veel zin in! 😎🤩

Nieuwe programma

Ondertussen zit ik niet stil en doe ik overal inspiratie op voor mijn nieuwe programma’s die in ontwikkeling zijn. Daarover later meer.

Liefs,
Monique 🙏🏻💖

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *