Ik ben blij met het kind in mij

Deze wijsheid kreeg ik pasgeleden mee tijdens het Content Café waar iedereen die dat wil iedere woensdagochtend gratis en voor niets online mag aanschuiven tussen 9.15 en 9.45 uur. Fijn om even andere leuke mensen te ontmoeten, prietpraat of diepzinnige gedachten te delen, dat kan allemaal in het Content Café.

Oude jas

Deze wijsheid past mij als een oude jas. Tegenwoordig dan. Dat was namelijk niet altijd zo.

Want ik moet toegeven dat ik jarenlang heel erg in mijn hoofd heb geleefd. En het kind in mijzelf lange tijd ver weg heb gestopt. Alleen “intimi” zagen dat kind wel eens. Verder was het eigenlijk best een serieuze boel. Het liep nou eenmaal zo. En ik dacht dat dat van mij verwacht werd. Dat was oké hoor. Voor toen. Alles wat ik heb gedaan en ondernomen in al die jaren is gewoon goed geweest. Ik had dat nodig om te leren, te ervaren en te groeien. Om te zijn waar ik nu ben. En om zover te komen dat ik bepaalde dingen makkelijker kan loslaten. Zodat er nu ruimte en vrijheid is voor mooie nieuwe dingen.

Van hoofd naar hart

En zo lukt het mij de afgelopen periode steeds beter om van mijn hoofd naar mijn hart te gaan. Om mijn innerlijke stem weer boven water te toveren en meer en meer aan de buitenwereld te laten zien. Mijn gevoelens, intuïties, creativiteit. Het mag er allemaal zijn. Wat een leuke, interessante en spannende weg!

Wil jij jouw innerlijke kind ook weer opnieuw leren kennen? Houd dan mijn posts in de komende periode goed in de gaten. Want ik ben iets heel moois aan het ontwikkelen. Geef me nog wat tijd om de puntjes op de “i” te zetten. En dan… dan gaan we samen op pad!

Liefs,
Monique 🙏🏻💖

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *