Diepte op grote hoogte

blog - diepte op grote hoogte

Wij hebben afgelopen week een bijzondere reis gemaakt. We zijn namelijk naar het Kleinwalsertal in Oostenrijk geweest. Niet direct een locatie die we zelf zouden kiezen. Nee, mijn schoonmoeder heeft hier zo’n beetje de hand in gehad.

Afgelopen november is ze overleden. Al sinds ik Hugo ken zei ze regelmatig dat ze daar zulke fijne vakanties hadden gehad en dat ze zo graag nog een keer terug wilde gaan. Echter vanwege de ziektes van haar man Jan en later van haarzelf kwam het daar nooit meer van.

Teruggebracht

Wij hebben haar afgelopen week teruggebracht naar haar geliefde dal! Daar heeft ze een mooie plek gekregen in de bergen die ze vast en zeker waardeert. Ik geloof zelfs dat ze samen met Jan op diezelfde plek heeft gestaan en genoten heeft van het mooie uitzicht en de prachtige natuur. Net zoals wij afgelopen week hebben genoten van dit mooie dal waar we zonder haar nooit heen waren gegaan.

Afscheid

Hugo heeft nog een afscheidswoord gesproken. Ik heb gedrumd en gezongen. Op exact hetzelfde moment overleed Luna, de hond van mijn zus. Ook voor haar heb ik gedrumd en gezongen. Ik zag ze daar staan naast elkaar, beiden tevreden kijkend.

Liefde

Het was een mooi en diep moment. Een moment van verdriet. Een moment van loslaten. Een moment van dankbaarheid. Een moment van liefde.

Want liefde is waar het om gaat. En alles wat er overblijft als al het andere is verdwenen. 🙏🏻🌟🙏🏻

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *