Dat moet ik toch zeker zelf wel kunnen

Dat moet ik toch zeker zelf wel kunnen

Je wilt graag rust in je hoofd en lijf. Dat je lekker in je vel zit en geniet van het leven. Je wilt passie in jezelf voelen. Vol vertrouwen in het leven staan. Kortom blij, gelukkig en tevreden zijn.

Helaas is dat op dit moment niet zo. Je voelt dat het niet lekker loopt, maar je kunt de vinger er niet op leggen.

Je snapt er niks van. Je bent iemand die dingen altijd wel voor elkaar krijgt. Maar het lukt je nu even niet.

Hoe kan dat toch?

Dat komt omdat je bij jezelf niet ziet wat er werkelijk aan de hand is. Je zit er middenin. Je kunt niet met een helicopterview naar jezelf kijken.

Bij een ander is dat veel gemakkelijker

Waarschijnlijk ben je daar ook nog eens heel goed in. Want als je bent zoals de meeste van mijn klanten, dan sta je altijd klaar voor anderen. Leg je bij hen altijd meteen de vinger op de zere plek. En kun je ze altijd goed helpen.

Logisch dus dat je denkt dat je dit bij jezelf ook kunt. Alleen, je kunt niet vanaf een afstand naar jezelf kijken.

Daar heb je dus iemand anders voor nodig

Die dat doet. Die het wel ziet. Die samen met jou onderzoekt wat er precies aan de hand is. En die jou inspireert en begeleidt om je bewust te worden van je eigen situatie.

Het is heel menselijk en het is echt oké om soms om hulp te vragen. Want dan krijg je net even dat steuntje in de rug om jou weer op weg te helpen.

Zodat je zelf weer verder kan

Dat je je meer ontspannen en energieker voelt. Dat je het vuur weer in jezelf voelt branden. Zodat jij het allerbeste in jezelf naar boven haalt. En dat je weer happy bent met jezelf en je leven.

Wil jij nu echt eens een keer uitzoeken wat er aan de hand is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen krijgen we wel helder waar het bij jou om gaat. Daarna kan ik aangeven of ik iets voor je kan doen.

Liefs,
Monique 🙏🏻💖

Leuk als je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *