Let's talk!

Laten we kennismaken.

Let's talk!

Laten we kennismaken.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Wil je een afspraak maken voor een verkenningsgesprek in mijn praktijk of online? Of voor een kennismakingswandeling? Neem dan gerust contact met mij op! Je kunt me bellen op 0499-780339 of 06-22559178. Mijn telefoon staat altijd uit als ik een afspraak heb. Laat gerust een berichtje achter met je naam en telefoonnummer zodat ik je terug kan bellen, en geef dan gelijk aan wanneer het jou het beste uitkomt dat ik jou bel. Of stuur een SMS of WhatsApp bericht. Je kunt ook mailen naar contact@moniquemartens.nl als je dat liever doet.

Contactgegevens

Ervaring van een klant

“Toen Monique op mijn pad kwam voelde ik direct dat het goed zat. Voor de retraitedag hebben we telefonisch een paar fijne gesprekken gehad. Monique heeft goed geluisterd en heeft goed opgepakt wat ik nodig had om mijn barrière te kunnen doorbreken. Monique is warm, rustig, empathisch, down to earth.”

-Marjan Geijs