Aanmelden Inspiratiemail

Aanmelden inspiratiemail

Inspiratie in jouw mail?

Wil je niets missen van mijn programma’s, retraites, geleide visualisaties, andere activiteiten en evenementen, artikelen over spiritualiteit, bewustzijn, transformatie, sjamanisme, rust, ruimte en verbinding?

Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail!

  • Ik verstuur onregelmatig mails en alleen als ik echt iets te melden heb.
  • Het kan zijn dat mijn bevestigingsmail in jouw spam-map terecht komt. Check dit even als je geen bevestiging ontvangt. En whitelist mijn e-mailadres zodat je niets hoeft te missen.
  • Net als jij houd ik niet van spam. Zie ook mijn privacyverklaring.

Meld je aan!

Wat klanten zeggen

Marjan

"Het resultaat van de dag is verbluffend. Door de 1-op-1 retraite kon ik mij niet verstoppen. Ik kon de spiegel niet ontwijken. Gek genoeg… de spiegel brak niet! Ik kreeg nieuwe inzichten. Opgelucht en licht reed ik naar huis."

Ilse

"Heel interessant en leerrijk programma. Veel inzichten gekregen. Monique is een super vrouw die veel power en wijsheid uitstraalt. Ik vind dat de meeste cursussen langdradig zijn maar deze niet, bleef me boeien van het begin tot het einde."

Erik

"Ik omschrijf Monique als een observator in een adviserende en duidende rol zonder richting aan te geven. Iemand zelf laten oordelen, wikken en wegen en dan een ondersteunende keuze laten maken."

Luister naar de wind, het praat
Luister naar de stilte, het spreekt
Luister naar je hart, het weet

Native American gezegde